What does the fox say!?

Idag har jag tillsammans med Emmie gått runt på Södertäljes åkrar. Ja det måste låta rätt konstigt, eller hur? Det var alltså tänkt att vi skulle åka Gokart i Södertälje eftersom Groupon hade ett bra erbjudande men det var inte alls lätt att hitta dit! Men när vi tillslut gör det så är det ingen där men det står ingenting om att det ska vara stängt. Så vi får helt enkelt ge oss... Åka tillbaka till Södertälje station och ta tåget som tog en timme. Men vi gick runt lite i Solna Centrum och Emmie bytte storlek på en skjorta. Så det var väl en liten upptäcksresa, om man ska se det från den ljusa sidan liksom. 
 
Annars har jag haft en jättefin helg med underbara människor. I fredags träffade jag Filippa och vi gick och fikade och snackade om allt möjligt. Efter det gick vi en liten promenad och sedan hem till henne där vi lyssnade på musik och kollade på tv. Sedan när hennes mamma kom gick vi och handlade sushi och åt det till middag, så gott. Och sedan kollade vi på idol och åt chips, morötter och blomkål som vi dippade. 
Tidigare på dagen hade jag och Wilma bestämt att hon och Edit skulle komma till mig vid nio-tiden för att testa min vattenpipa och bara ha det trevligt. Vattenpipan fungerade bra och vi satt och rökte med den och åt kakor och lyssnade på musik på min uteplats. Mys. 
Och i lördags firade vi Emmie med först en tjejmiddag med tacos och god tårta och kladdkaka(som Tina bakat, jättegood!) och när klockan blev ungefär nio gick vi över till Tina där annat folk sedan kom. Vi lyssnade på musik, åt choklad och chips och körde lite lekar. Sedan vid tolvtiden gick vi över till Emmie igen där vi spelade kort på hennes veranda och hade det mysigt med filtar över oss. Jag somnade tidigast, vid halv tre. Jag gick och la mig i sängen men var ändå med i samtalet men plötsligt bara somnade jag, var så trött haha.
 
Ja det var min helg! Och nu är det måndag, en hel skolvecka framför sig... Nej! Eftersom Emmie, Wilma och jag ska till London på onsdag! Åh vad jag är taggad! 
 
Nu ska jag äta en sen middag, men ha det så bra! ♥
 

there is not always a good headline

Idag har jag åkt buss, pendeltåg och tunnelbana i ca en timme totalt utan någon som helst musik i mina öron. Och det kändes förjävligt på ett sätt men samtidigt bra på ett annat. Jag kunde nämligen delta i andras diskussioner och med delta menar jag att jag hörde vad de pratade om och kunde sedan reflektera över det. Det var inte så att jag bjöd in mig i deras diskussioner. Nej sådan är inte jag. Inte nu i alla fall men vem vet hur det är om några år?

Egentligen skulle jag och Emmie ha simmat idag men när jag skulle åka var det fullständigt kaos på blåa linjen, jag stod och väntade i 20 minuter utan besked om något. Så tillslut orkade jag inte längre och gick hem igen men på torsdag blir det simning. Morfar fyller år idag också så vi åt räkmacka och kaka till efterrätt, gott!

Nu är det dags för plugg, ha det bra!❤

Två egobilder på mig och nu ser jag att jag måste tvätta spegeln, oups


I come apart

Nu ska jag alldeles strax plugga ekonomi som jag skjutit upp hela helgen.. Har prov på torsdag och tycker att det vi ska kunna är ganska svårt, så därför behövs det en hel del plugg!


Har haft en bra och ganska lugn helg. I fredags hämtade jag Charlie från skolan och vi åkte hem och tog det lite lugnt och sedan åkte vi till kista. Där gick vi på bio och såg smurfarna 2, ja även om jag är 17 år underhöll den mig haha. Den var nästan en halvtimme sen eftersom det hade blivit lite problem så då fick vi två ersättningsbiljetter, fett nice. Efter filmen gick vi och åt fast Charlie hade ätit upp en hel bägare med chips så han var inte så hungrig så han ville bara ha glass men jag åt sushi. Klockan hann bli nästan nio och Charlie var trött och eftersom pappa inte skulle komma hem försen två på natten så åkte vi hem till mamma, dock var hon och Emma i Skrubba så det var bara jag och Charlie. Men det gick bra och var mysigt!


Annars har det inte hänt så mycket igår och idag, vi åt kyckling med ris och sallad till middag igår och det var riktigt gott. Får se vad det blir idag :)

Nu ska jag försöka plugga lite, ha det bra puss!


food for thought

Så trött på personer som tar andra för givet. Börjar bli allergisk mot dessa killar som tror att de kan bete sig hur som helst och ändå förväntar sig att andra ska respektera dem.  Och att de blir aldeles rasande när någon säger till dem att det de gör är fel är så sjukt patetiskt. 

För övrigt så var det skola idag och jag gick inte på första lektionen eftersom jag hade så satans ont magen. Fel vecka i månaden liksom. Men efter skolan träffade jag Filippa som jag inte träffat på över en månad(!) så det var väldigt kul. Vi satt på en bänk vid vattnet i rålis och drack cola och snackade, mysigt mysigt. 


He walks that thin line

Hejhej! Är på "landet", i kolonistugan med mamma och har det mysigt. Det är massa tända ljus och det luktar kanel. Vi kom hit vid 12 och vi har städat och fixat så nu är det mycket finare än vad det var när vi kom hit. Är så glad just nu för har precis bokat biljetter till London<333 den 25e September åker jag, Emmie och Wilma dit i några dagar, ska bli så himla kul! Älskar ju verkligen London på alla möjliga sätt så jag är verkligen taggad! Och sen bara några dagar efter att vi kommit hem så är det ju Macklemore, wihoo!

I alla fall så var det ju fredag igår, skola som vanligt och vi slutar kl två vilket är skönt. Efter skolan drog jag, Wilma och Hamta till mig och bestämde oss sedan för att vi skulle bada så vi gick till Kronobergsbadet och simmade, kändes riktigt bra efter! Sedan gick jag hem och åt middag, kollade lite tv och gick en promenad. På kvällen ringde både Emmie och Wilma så vi träffades på donken i Fridhemsplan med Agnes, Tina och Edith också. Det var kul och jag testade mocka-frappen och den var god.


'Cause everyone will stand up and be counted, hearts run free, encourage these

Åh vad glad jag är för att vädret var som det var idag! Sol och värme, trodde för ett tag att det var slut på det och att hösten tagit över sommaren, men ännu finns sommaren kvar och det känns så skönt! Idag hade jag ju min sena dag så då fick jag sova ut vilket jag verkligen behövde känner jag. Och efter skolan åkte jag, Lejla och Agnes till Tc för att köpa biljetter till Macklemore och jag köpte till mig och Emmie eftersom hon inte kunde vara där just då. Är så himla taggad, om exakt en månad är konserten!
 
Har varit hos pappa i helgen och det har varit mysigt. Fast i lördags åkte jag och träffade Wilma, Emmie och Agnes för att sedan åka till en killkompis. Det blev en rolig kväll med lite olika lekar och dans. Det blev ganska sent och jag och Wilma sov här hos mamma. Sedan på söndagen vaknade vi vid halv tio vilket var ganska tidigt eftersom vi inte somna försen halv fyra men vi gjorde god omelett och kollade på nyheterna(duktigt) Sedan åkte jag och Emmie och simmade vilket kändes jävligt skönt och sedan åkte jag hem till pappa.
 
I måndags kom farfar och Marie och åt middag och pappa hade gjort god kycklingfilé med potatis och sallad. Och till efterrätt hade Marie gjort en jättegod äppelkaka. Så det var mysigt, fast hade dock lite läxor att göra. Och igår var det skola och efter gick jag och Emmie och simmade och sedan åkte jag hem till mamma. 
 
Nu ska jag äta middag, ha det bra puss!
 
 Jag idag 
Hamtas och mina händer igår vid Humlegården
Söta lillebror i min säng
Agnes, Wilma och jag från i Lördags 

RSS 2.0