Happy birthday my little brother

Idag fyllde min käre lillebror Charlie hela sex år, tiden går så snabbt verkligen! Eller ibland känns det ju dock som den stannat men det känns liksom som att Charlie blev sex år på bara några år haha. Hans födelsedag firades med god grillad mat, tårta, fint väder och trevliga människor:)

Vädret har varit ganska växlande under de senaste dagarna men det har varit kul att vara ute ändå för när det väl varit fint väder så har det varit riktigt skönt. I förrgår sov jag hos Hatice. När jag kom vid fyra så gick vi och hämtade cyklarna nästan på en gång och cyklade runt och det var kul, kändes dock lite ovant eftersom det var ett tag sedan jag hade cyklat. På kvällen åkte vi in till kungsan och det var väldigt mysigt vid vattnet. Igår var jag, Hatice, Wilma, Hamta och några till i Farsta och badade vilket var skönt fast det tog ett tag att komma i haha. I fredags var vädret kaos.. för ena sekunden var det fint men sedan började det regna massor, och hagla en massa för att sedan efter några minuter övergå till sol igen. Emmie och Wilma var hos mig ett tag och sedan när vi gick ut så bara öste det ner med regn liksom haha... Men i lördags var det i alla fall finare  väder och då grillade jag, mamma, Emma, morfar, Sybil, Sandra hennes bror Donovan plus deras söta lilla hund! Lite komplicerat med alla namn haha men det var jättetrevligt i alla fall. 

Ja nu ska jag nog sova, är trött men samtidigt inte, men vill inte sova för länge imorgon. Tycker ju om att skriva och så men det känns som att jag glömmer bort bloggen lite vilket är synd men ska försöka skriva i alla fall en del, för det är kul att titta tillbaka och påminnas av det man gjort :) 
 
 
 
 
 
 

And you're sitting in the front row, wanna be first in line

Hörde jag sommarlov!? Ja nu är ettan avklarad och nu blir det inte skola på över två månader! Det känns inte som att vi har slutat även fast det i samma stund känns som att sommarlovet började för flera veckor sedan eftersom det varit så fint väder och allt! Igår hade vi verkligen tur med vädret, till skillnad från idag. 
 
Dagen innan, alltså i tisdags höll jag på och testade lite olika klänningar och skor och det tog ett tag att välja men tillslut bestämde jag mig. Jag bar en orange klänning med vita klackskor som jag hade på balen förra året och som tyvärr är mycket finare än vad de är bekväma... Så efter ca en timme när skolavslutningen var ''över'' fick det bli conversen istället. 
 
Avslutningen var i klassrummet där vi hade lite frågesport + glass, godis och frukt. Sedan efter kunde man gå till kyrkan om man ville men jag och tjejerna gjorde inte det, utan vi tog massa bilder istället och pratade. Jag, Wilma , Hamta och Lejla ville bada så vi stack till ett bad nära mig som jag inte vet namnet på fortfarande men det var jättemysigt och vi åt pizza i solen :) 
 
Idag är det ju dessvärre inte lika fint väder och jag har inte gjort så mycket mer än fixat lite med kläder och så. Ska kolla lite film med mamma nu, sedan får jag se vad som händer. Ha det så fint! 
 
Här kommer bilder från igår♥
 
 
 

You taught my heart, a sense I never knew I had.

Hej, nu var det några dagar sedan igen och jag vet inte riktigt varför jag inte har bloggat. Har gjort en hel del saker och ibland känner jag mig så dålig på att återberätta liksom haha men ska göra mitt bästa.
 
I onsdags träffade jag Filippa ett tag och njöt av det fina vädret. Hon skulle åka till USA dagen efter så då passade vi på att ses. På kvällen tog jag det lugnt med mamma och kollade på gossip girl. 
 
I torsdags var det ju nationaldag så jag, mamma, Emma, morfar och min gudmor, Astri och Mandela åkte till Hagaparken och hade lite picknick och lyssnade på de som sjöng. Senare åkte vi hem, spelade lite spel och åt god middag. Vid tio-tiden åkte jag och träffade Wilma i Tc och vi gick bara runt och pratade och hade det kul. 
 
I fredags träffade jag Emmie, Tina, Agnes, Elise mfl i Alvik och då tog jag mitt första dopp, det var ganska så kallt men ändå skönt! Senare på kvällen grillade vi, lyssnade på musik och bara pratade. Dock kom myggen och störde vilket gjorde att vi fick gå in efter ett tag. 
 
I lördags, alltså igår vaknade jag och tjejerna vid halv elva, vi fixade oss och åkte sedan hem. Jag åkte först till mamma och duschade och fixade lite saker. Sedan åkte jag hem till pappa och Charlie och umgicks med dem och hade det kul. Smsade lite med Hatice och vi bestämde att hon skulle komma och sova här. Hon kom vid åtta och vi åt god sallad, pratade och hade det mysigt. Vi gick till ''lekplatsen'' lite senare och gungade lite, som små barn haha, men sedan började det dugga så då gick vi in och kollade lite tv, snackade osv :)
 
Idag har jag bara tagit det ganska så lugnt, kollat på gossip girl, snackat med kompisar och umgåtts med pappa och Charlie. Nu ska jag göra mig i ordning och troligen kolla på ett avsnitt av gossip girl. Det är skola imorgon men inte riktigt vanliga lektioner eftersom allt är klart nu, så det känns som att det redan är sommarlov liksom. 
 
Ha det fint, puss!
 
 

You can feel the light start to tremble, washing what you know out to sea

Nu var det några dagar sedan som jag skrev och det har hunnit bli juni, så jag missade att skriva ''ett första juni'' inlägg, dock vet jag inte riktigt vad jag skulle skriva där men ja, juni är så välkommen! Det har bjudits på väldigt fint väder med sol och allt men också ganska så tråkigt med i princip regn och storm, fast det behövs ju dock till alla växter :) 
 
Under de här dagarna har jag gjort klart skolgrejer, umgåtts med kompisar och familjen, kollat gossip girl och lite andra grejer. Wilma och Hamta kom till mig i lördags på kvällen, det vart ganska så spontant så vi bara pratade, drack té och lyssnade på musik och lite efter 12 åkte de hem. I söndags var det jättefint väder så jag, Hamta och några av hennes kompisar var i rålis och grillade lite, dock kunde jag inte vara där så länge eftersom jag hade lite saker att göra. 
 
Igår i skolan lämnade jag och de andra in alla skolböcker(förutom historieboken för min del) så det kändes ju lite tomt i skåpet efter det liksom men samtidigt skönt för då inser man att det är dags för sommarlov när som helst! Efter skolan åkte jag och Wilma till stan bara för att kolla lite och sedan träffade vi Wilmas kompis Edith så vi gick till ett café, drack lite gott och snackade. 
 
Imorgon har vi ingen skola och inte heller på torsdag eller fredag. Men på måndag blir det (vanlig?) lektion, på tisdag tingsrätts-besök med alla jurdik-klasser och på onsdag är det skolavslutning. Shiiit. :) 
 
Hoppas ni får en fin kväll, nu ska jag göra klart min sista historiauppgift. Kram!
 

RSS 2.0