Give a little time to me or burn this out, we'll play hide and seek to turn this around

Klockan är sex men det känns som att den är mindre, dock ställdes ju klockan framåt en timme inatt så igår vid samma tid var den ju faktiskt fem. 
 
Jag sitter i köket och skriver på detta inlägg och lite senare ska jag möta upp Emmie så får vi se vad vi bestämmer oss för att göra. 
 
Det var jätte trevligt igår, mina fina vänner Hatice och Jennifer var här, en del av släkten, min gudmor och barn och några av mammas kompisar. Vi åt massa god mat och hade det trevligt och jag fick massor med fina presenter. Alltid så mysigt när man träffas, det händer ju inte alltför ofta och alla har så mycket roligt att säga. 
 
Vid niotiden började alla röra sig hemåt förutom Hatice och Jennifer eftersom de skulle sova här. Vi gjorde chailatte och satt och pratade om allt möjligt här i köket. Efter gick vi in i mitt rum, kollade på en film och åt massa gott.
 
Vi vaknade vid elva, åt frukostlunch och satte oss ute i solen och åt upp resten av tårtan som blev kvar. 
 
Vi tog massa bilder med Hatices kamera så jag kommer nog lägga upp några av dem senare här.
 
 

I bet it’s hearts all over the world tonight with the love of their life

Glad påsk! Eller är det imorgon man säger det? Känns typ som att det är påsk under hela påsklovet och därför kan man säga glad påsk under hela den tiden.

Idag har jag och mamma fixat här hemma, jag har rensat ut en massa kläder och det känns väldigt bra. Vi har handlat massvis med mat och dricka på Ica Maxi, det blev nog åtta påsar totalt tror jag. Vi får gäster imorgon så då behövs det ju självklart mat och lite annat gotti gott!

Mamma kom in med ett jättefint guldigt påskägg för bara någon kvart sedan och i det låg det massor med gott godis, en film och ett par söta örhängen. Tack mamma!♡


Jag börjar tro att vi kan gå genom eld, bara för ikväll

Nu är det äntligen påsklov! Åh så skönt det känns! Och det var så skönt väder idag också, en riktigt bra början känner jag!

Efter skolan stack jag och Lejla till stan för att hitta present till familjerna i Österrike och jag köpte te på NK och några glasunderlag med mönster från en svensk konstnär som tydligen har österrikisk bakgrund. Så det var ju lite kul tycker jag haha. Nu är det bara lite hjortronsylt som fattas. Vi gick runt ganska länge och jag förstår inte hur vi orkade med tanke på hur mycket våra väskor vägde... Jaa det är lov men det behövs en hel del tid till att plugga också som jag kanske redan tagit upp.

Nu ska jag ta någonting och äta och sedan får jag se vad som händer härnäst. Ha en fin dag!

Tjejerna och jag med kära Östra Real i bakgrunden. Solen var så stark att jag inte kunde hålla ögonen öppna.


Ten million strong, we're breaking all the rules. Thank you for nothing, cause there's nothing left to lose.

Sitter i vardagsrummet med mamma och vi har precis ätit upp våra pizzor och mamma har hittat en bra film som jag inte kan namnet på. Men jag måste tyvärr gå in i köket snart och spendera min tid på ekonomin.

Det var så himla fint väder idag också! Blir så glad verkligen, nu är det bara gröna träd och värmen som fattas.


Pictures frozen in time are becoming clearer

Bara några dagar kvar nu och sedan är det påsklov! Så skönt det ska bli och när skolan börjar igen åker jag tillsammans med flera andra till Österrike i en vecka.

Idag hade jag matteprov och som vanligt kan jag inte säga hur det gick men det kändes bättre än förra i alla fall. Ekonomiprov är det på torsdag och det betyder att idag och imorgon blir det pluggkvällar. Men sedan på torsdag är jag i alla fall en aning fri!

Solen sken så skönt när Hamta och jag satt vid fontänen i Karla tidigare idag. Vid sådana tillfällen kan jag bara spricka upp i ett leende och känna glädje.


Den goda smoothien från igår


We like to watch you laughing. You pick the insects off plants. No time to think of consequences.

 
Jag kommer ihåg när jag hörde den här covern på KIDS av MGMT och hur jag förundrades av den här tjejens vackra röst och hur fint hon framförde denna låt. Ni borde absolut ta er tiden att lyssna på den här låten, eller åtminstone klicka igång videon och i alla fall höra lite.

Dusk to dawn with the curtains drawn and a little last night on these sheets

Det tog mig längre tid än vad jag hade väntat mig att göra detta collage. Har nog aldrig gjort ett sådant ''kläder mm''-collage till denna blogg men nu kände jag för att göra det. Mycket har väl att göra med att jag snart fyller 17 år och då börjar ställa mig frågan: ''vad vill jag ha då?'' när flera just har frågat mig den frågan och jag inte riktigt har kunnat ge något svar på den då.
 
Jag har absolut inte brist på kläder men det finns alltid massvis med fina plagg som det inte skulle sitta fel att ha i garderoben. Jag ska dessutom snart påbörja en klädrensning och då kommer ett flertal kläder flytta ut ur min garderob och då känns det mycket bättre att införskaffa lite nya och fräsha plagg.
 
Och dofter älskar jag och flera av Victoria Secrets parfymer är verkligen jättegoda. Doftljus och något fint nytt kuddfordral skulle ju inte heller sitta fel. Så vart får man tag i dessa saker?
 
Den vita blusen kan man hitta på ginatricot och den kostar 299 kr. Bikini-delarna kan man också köpa på ginatricot och de kostar 99 kr st. Den fina gula toppen för 99 kr kan man finna i någon av BikBok-butikerna. Victoria Secret produkterna finns på www.nordicfeel.se för 125 kr st men också i Farsta Centrum och där vet jag inte riktigt priserna. De dofter jag mest vill ha nu är Strawberries & Champagne och Love Spell. Kuddfordralet hittade jag på HM:s hemsida så jag är inte säker på om det finns ute i butikerna, 149 kr för det. Voluspa ljus kan man hitta lite överallt, dock kan nog priserna variera men jag tror att de kostar 250 kr på Åhléns och den doft jag tycker luktar godast är ''Saijo Persimmon''. Jeansen finns på BikBok för 499 kr.
 

Cause all my life I've felt this way but I could never find the words to say

Ska alldeles strax kliva upp ur min underbara säng och kravla mig ur täcket, dock är det så skönt och tryggt här att det ger mig lite motstånd till att gå ut till det kalla köket. Men det ska jag för magen gnäller efter mat och jag vill inte ödsla för mycket av min tid till att bara ligga still.

Efter att jag ätit frukost ska jag och mamma ta en promenad runt Kungsholmen i hopp om att få lite energi och sedan tänkte jag väl sätta igång med plugget. Jag har faktiskt ingen aning om vad denna söndag bjuder på för väder, det känns tyvärr inte som solen kikat fram för då borde mitt rum vara mycket ljusare än vad det just nu är.

... Nu har jag legat och funderat i flera minuter på hur jag ska fortsätta denna text eller om jag faktiskt inte ska fortsätta på den, utan istället gå upp och göra frukost. Men jag kan säga att jag var på ett skrivhumör när jag inledde detta inlägg men eftersom jag hade i tanken att jag skulle skriva det ganska så snabbt, borde jag ha förstått att det inte kunde bli en sådär jättelång text. För när jag väl ska skriva något, behöver jag tänka vilket jag inte kan göra om jag fått för mig att jag har lite ''brådis''.

Denna bild beskriver just nu mer än vad väldigt många ord gör. Där vill jag vara, i staden som aldrig sover.


Thank you for the world you ruined overnight but we'll be fine

 

Har precis lagt av med matten som jag suttit med i nästan tre timmar. Ja det är sådant jag spenderar mina lördagskvällar på. Nej men har ju prov på tisdag och morfar hjälpte mig mycket så det blev faktiskt ganska kul. Matte, kul? Haha men det känns som att det här kapitlet är lättare än de föregående vi haft.

Tidigare idag åkte jag, mamma, Emma och morfar till Torekällberget som ligger i Södertälje. Där hade de lite djur såsom hästar, kossor och getter. Vi fikade där och köpte lite saker i de små affärerna som fanns runtomkring.

Igår var jag med Hamta och vi satt ett tag på donken med varsin läsk och pratade om allt möjligt. En full gubbe lyckades få sin uppmärksamhet då han försökte ta en killes handskar genom att påstå att det var hans. Personalen tog hand om det så det han liksom inte spåra ut på något sätt.

Efter det åkte vi till tcentralen och var där ett tag och vid elva tiden åkte var och en hem till sig.

Pratade både med Hatice och Emmie ungefär en timme var innan jag somnade. Tänkte egentligen att jag skulle sova när jag hade pratat klart med Hatice men då fråga Emmie om vi skulle skypea och eftersom hon är i Spanien ville jag såklart prata med henne.

Är ganska trött nu så ska nog faktiskt sova om ett litet tag så att jag kan gå upp rätt så tidigt imorgon. Visst det är lördag, då ska man kanske passa på att vara uppe men när det ändå inte finns något speciellt att göra kan man lika gärna sova och få en längre söndag.

Puss ha det fint!

 


I'll try to say it differently as long as it come naturally

Heej! Sitter i vardagsrummet med pappa och Charlie. Har svarat på lite frågor på min ask.fm sida och pratat i telefon med Hatice för ett litet tag sedan. Ska snart plugga matte men är så trött men ska dricka lite te så att jag blir piggare.

Det var bra i skolan, vi fick både ekonomi och juridiklektionen på oss att träna inför ekonomiprovet.

Vädret är fint med sol och blå himmel men ändå är det så kallt, vilket är synd!

Imorgon är det fredag, skönt!


Alright, everything is alright Since you came along

Nu blir det filmmys med pappa och Charlie, wuthering heights. Vi har ätit god mat, biff med couscous och grönsaker till. Slutade vid ett så åkte hem och pluggade lite matte.

Hade inte så mycket att säga men ville bara skriva lite ändå. Ha en mysig kväll!


It’s my heart you’re dealing with but you don’t know about it

 
 
Hej, kom hem för ett tag sedan och är så trött att jag bara vill sova men jag måste skriva klart min tyska dialog. 
 
Efter skolan åkte jag till farfar och Marie, vi åt god middag och pratade om allt möjligt. Sedan vid halv sex åkte vi in till Sergel och såg "Berättelsen om Pi". Den var jättefin och med 3D var det en hel del fina effekter och det kändes som att man var med i händelsen liksom. 
 
Nu måste jag börja med tyskan så att jag kan somna så tidigt som möjligt. 
 
Puss godnatt
 
 

There was a time I thought, that you did everything right, no lies, no wrong

 

Hej hej måndag, bästa dagen på veckan! Eller?...

Sitter i sängen just nu omringad av mina mysiga kuddar. Är rätt så trött, orkade inte gå upp i morse så kom lite sent till skolan. Men det har varit helt okej idag, på svenskan fick jag dock göra något som inte är min favoritdel- nämligen hålla en presentation. Eftersom vi ska hålla tal på nationella tyckte vår lärare att det var bra om vi började öva lite. Vi fick därför varsin tidning där vi skulle välja ut en text och skriva ett referat till den och sedan läsa upp för klassen. Man hade 30 min på sig så man hann inte riktigt förbereda sig.. Men det kändes ändå bra efteråt.

Vädret har varit.. Konstigt helt enkelt! Solen var framme och helt plötsligt börjar det snöa? Vad är det som händer liksom? Man får hoppas på att det bara är en tillfällighet.

 

 


Apple and Bacardi heading to the party sitting in the car seat

Åh vad bra det känns med vårtecken! När jag och mamma promenerade såg vi små vita blommor som börjat växa, så fint.

Vi var ute och gick, köpte lite saker på Åhléns och åt lite på donken.


Everybody's feeling warm and bright it's such a fine and natural sight

 
 
 

Vaknade för ungefär 20 minuter sedan och ligger fortfarande i sängen. Skulle bara kunna ligga här och filosofera hur länge som helst. Hade en ganska bra dröm och precis när något roligt skulle hända så blev jag väckt av alarmet, så typiskt... 

Satt och pratade med Hatice i telefon ett långt tag igår kväll och vi pratade om allt möjligt. När vi la på var kl runt halv ett så jag gick och la mig och somnade till musik som jag sedan vaknade upp till någon timme senare och stängde av. 

Idag ska jag och mamma ut och gå och sedan måste jag jobba vidare på min konfliktanalys.

Hoppas ni får en bra söndag, puss

Update: hittade ingen bra bild till inlägget och nu sitter jag och äter frukost så passar det väl bra med en frukostbild liksom haha?

 


Don't lose it all in the blur of the stars seeing is deceiving, dreaming is believing

Hejhej. Gick med Selma till tbanan för ett tag sedan och sedan hem igen. Vi var hemma hos mig och tog det lugnt, pratade om allt möjligt och lagade mat💗

Innan har jag tagit det lugnt, umgåtts med pappa och Charlie och jobbat en del med min konfliktanalys.

Nu ska jag ta det lugnt och umgås med mamma. Puss ha en fin lördag


I'm out of touch, I'm out of love I'll pick you up when you're getting down

Hejhej.

Sitter i vardagsrummet med pappa och Charlie och vi kollar lite halvt på tv. Jag är dock jättetrött och har en aning ont i huvudet. Hade inte min bästa natt under natten som var, vaknade upp några gånger och hade en stor klump i magen. Orkar inte gå in på det men det har varit ganska mycket med skolan och sedan lite andra saker på det.

Hade ju tyskaprov idag och det var ganska svårt men jag hoppas det gick bra ändå. På idrotten dansade vi salsa och pratade om dopingens konsekvenser på människor och samhället.

Hade tänkt att jag skulle skriva lite på min konfliktanalys men vet inte om jag orkar det ikväll, får se helt enkelt.

Hoppas ni får en fin och mysig fredag!

jag och lillebror tidigare idag 


You're such a hard act for me to followLove me today don't leave me tomorrow

Det var vår idag. Värmen var här, solen var här och den blåa himmeln var här. Så himla skönt och det blir genast mycket lättare att gå runt med ett leende på läpparna.

Vi började elva idag så jag fick en skön sovmorgon och jag kunde äta frukost i lugn och ro.
Jag bar min nyinköpta långkjol och så hade jag mina slitna converse till. Älskar att man kan börja variera sina kläder mer nu, utan att hela tiden behöva ta hänsyn till vädret liksom. För när värmen är här, är man i princip obegränsad.

Det blir en lugn kväll idag tror jag, mestadels av tiden ska jag spendera framför tyskaboken och alla papper om Syrien. Imorgon är det fredag vilket som vanligt ska bli skönt. Dock kommer den här konfliktanalysen kräva en del tid så jag kommer nog behöva offra en del av helgen.

Hoppas ni har haft en bra dag och njutit av det fina vädret♥

 


In slow motion I let these flowers hit the ground

Jobbar med min konfliktanalys just nu men kände bara för att skriva lite här! Jag hade ju studiedag idag vilket har varit skönt fast jag vaknade en timme innan alarmet skulle ringa och kunde inte somna om och jag behövde nog egentligen den där timmen ändå.

Jag har inte gjort så mycket, fixade lite hemma och kände sedan att jag behövde gå ut innan jag kunde sätta igång med plugget. Gick in på västermalmsgallerian tomhänt och kom ut med en ginatricot påse med en långkjol och tröja i.

Lite senare idag behövde jag ta itu med lite saker som inte hör till skolan och det var lite jobbigt men det känns bra nu i efterhand. Blev dock lite irriterad så jag satte på mig stövlarna och jackan och gick en promenad på Kungsholmen.

Sedan har jag ätit middag och pluggat. Och pluggandet ska jag fortsätta ett tag till med. Puss


Hey, do you remember how we would stay up all night, talking about our destiny

Hej!
Kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Jag var och träffade Emmie i tc och vi åt lite mat på donken och pratade om allt möjligt och om sådant som hänt under de senaste dagarna. Vi kollade lite i affärer också och jag köpte en rosa tunika på Ohio för bara 100 kr.

Slutade vid två tiden och när jag kom hem läste jag juridik och sedan tyska som jag snart ska fortsätta med. Har ingen skola imorgon vilket är skönt, då får jag sova ut hehe. Men jag måste plugga en hel del, speciellt på min konfliktanalys.

Men nu ska jag ta tag i tyskan, ha det bra!


I just need you near

Skulle egentligen bara vilja lägga mig och sova men jag har en del saker att göra. Jag måste börja kolla tyskan eftersom jag har prov på fredag och så måste jag börja på min konfliktanalys. Hade ju historiaprov idag och det gick ganska bra, dock hann jag inte skriva ner allt som jag ville... Det är alltid för lite tid tycker jag, skulle behöva längre tid verkligen. 
 
Vädret har varit fint idag och jag bar min kjol tillsammans med strumpbyxor, topp och stövlar. Älskar när jag får vårkänslor, allt känns så mycket lättare då även om jag varit lite smånere några dagar nu men det börjar försvinna. Ibland blir det bara lite mycket med allt och man vet inte riktigt hur man ska hantera det.
 
Nu ropar mamma att maten är klar så jag ska gå och äta middag nu men skriver kanske här lite senare igen, får se! Hoppas ni fått en bra start på veckan, puss♥
 
 

There´s a place where you never have been before, looking at the moon outside, It’s getting pretty bright tonight

Hej, kom precis hem från en promenad vid vattnet. Det var skönt men oj så kallt det var när man inte var i solen. Men när jag satte mig på bryggan, sken solen precis på mig och då var det verkligen skönt.

Inget speciellt har hänt idag, har pluggat historia och det måste jag alldeles strax göra igen.

Såg ju melodifestivalen igår och Robin vann. Jag tycker låten var bra och den var verkligen lätt att få på hjärnan. Har gått runt och sjungit för mig själv flera gånger: "It´s all because of
You..u.u..u..u" Den var ju favoriten bland internationella juryn så det var bra att den vann. Dock hade ju Yohio vunnit om bara svenska folket hade fått ha makten och den tyckte jag inte var särskilt bra..

Men nu ska jag plugga, ha en fin söndag och ladda upp för kommande vecka!


The heart won't be denied

Hejhej! Nu skriver jag precis när melodifestivalen sätter igång och det ska jag se på tillsammans med mamma, syster, morfar, gudmor och gudsyskon(om man kan säga så hehe)

Idag har det inte hänt så mycket, har pluggat en hel del historia. Senare kom gästerna och jag och Astri har boxats en massa haha. Sedan gick vi på en promenad och jag landade så fint på svanskotan när vi gick på isen...

Nu ska jag kolla på melodifestivalen! Ha en bra lördag!


Your love pours down on me, surrounds me like a waterfall

Go'kväll! Sitter vid köksbordet och historiaboken samt flera häften och anteckningar ligger här framför mig. Jag har historiaprov på måndag och jag måste medge att jag inte är så säker ännu så därför kommer jag behöva spendera en hel del av helgen till att plugga.

Men jag har i alla fall haft det kul och mysigt idag. Dock kände jag mig ganska nerstämd när jag var i skolan idag, trött och flera tankar som åkte fram och tillbaka i huvudet. Jag har verkligen en tendens till att övertänka saker i vissa fall.

Vädret har i alla fall varit riktigt fint de senaste dagarna och det har varit roligt! Bar min fina kjol från canarieöarna igår.

Ska fortsätta plugga ett tag till nu innan tröttheten tar över mig helt. Godnatt!


It's like I need to tell someone, anyone who'll listen and that's where I seem to fuck up

Snart ska jag sätta igång med plugget men jag ville bara skriva lite här innan. Det har varit en helt okej dag idag, kul att träffa kompisarna igen. Känns inte som att jag missat så mycket, dock hade jag ingen matte och där tror jag att jag ligger efter lite tyvärr. Hade hälsosamtal och det gick bra, skönt att prata och så eftersom vi b.la. pratade om stress och plugg och hur man ska handskas med det och så. 
 
Fick också veta hur jag ligger till i historia och jag ska verkligen försöka göra bra ifrån mig på provet på måndag så att jag kan få det betyg som jag vill ha. Självklart vill jag ha A men det vet jag att jag inte kan få denna termin. 
 
Satt kvar ett tag efter skolan och gjorde tyska och efter så träffade jag Emmie i Fridhemsplan. Hon hade med sig min foundation som jag glömde hemma hos henne och vi pratade ett tag och sedan åkte jag hem. Lite senare träffade jag en person som jag har saknat så det var kul.
 

Head down as I watch my feet take turns hitting the ground I should, I find myself in love racing the earth

Nu sitter jag på mitt sovrumsgolv och skriver detta inlägg. Flyget landade i Sverige vid halv fyra tiden idag och det kändes lite dystert att vara tillbaka igen. Jag menar vädret var ju inte på topp precis och när man flugit i nästan sex timmar vill man ju känna att det verkligen var värt det haha, om ni förstår vad jag menar. 
 
Men hursomhelst var det skönt att få komma hem men samtidigt skrämmer känslan mig en aning att nu är det back to normal som gäller. Det är mest plugget som skapar stress för mig för samtidigt som jag inte alltid orkar lägga en massa tid till att plugga vill jag ändå lyckas och få bra betyg och allt. Det är som att jag bygger upp en mur som ibland är omöjlig att ta sig igenom.
 
Lyckligt nog är vi ju på väg mot ljusare tider vilket underlättar väldigt mycket för mig. Begränsningarna såsom att man inte kan vara ute så särskilt sent börjar försvinna nu vilket känns väldigt bra. Och bara känslan av att sommaren snart är här gör mig så himla lycklig och jag är nog långt ifrån ensam om det. 
 
Egentligen har jag en hel del saker i flera ämnen att ta tag i men jag är så trött att jag verkligen känner att jag inte har någon som helst energi till det. Men något ska jag försöka ta tag i ändå. Hoppas jag. 
 
 
 

You laugh like there's hope in the story, but that's alright honey


nights like this I become afraid of the darkness in my heart hurricane

Hej! Innan jag började skriva de första bokstäverna av detta inlägg hade jag ställt frågan i mitt huvud: ''ska jag skriva ett ''vanligt'' inlägg om vad jag har och har haft för mig under dagarna eller ska jag skriva ett inlägg om känslor, funderingar, reflektioner?'' 
 
Har inte bestämt mig än, är sugen på att skriva av mig bara om massor av saker samtidigt som jag känner att nu när jag är här på Canarieöarna borde jag skriva om vad som hänt och så. Och nu har jag bestämt mig, jag gör så. Ett mer känslosamt inlägg får vänta ett tag. 
 
Så vad jag gör jag nu? Just nu sitter jag på soffan i vardagsrummet och de andra är också här men alla är upptagna med sina saker såsom att skriva på datorn eller läsa i en bok. Jag började lite smått på min vetenskapliga rapport, läste igenom fakta om Syrien och kom på min andra fråga tror jag. 
 
Idag har det varit en lugn dag, mycket blåsigt men solen kikade fram ett tag för någon timme sedan så då var det underbart att ligga på solstolen med en musikspelande mobil i handen. Vid halv elva tidigare idag åkte vi till stranden i Puerto Rico och det var ganska så fint väder ett tag men efter ca en halvtimme började moln skymma solen och kalla vindar svepte in. Så efter ett tag åkte vi hemåt och åt några mackor till lunch. 
 
Igår åkte vi tillbaka till köpcentret i Las Palmas då det inte var så fint väder i början av dagen. Köpte en bikini och lite andra småsaker. Vi var där i ca två timmar och sedan åkte vi hem och åt soppa och bläckfiskringar(som vi hoppades vara lökringar). Det var en relativt lugn dag igår också och solen tittade förbi lite snabbt då också så då blev det lite solning. På kvällen kollade vi på melodifestivalen och åt middag till det. Vid halv tio fick jag och Emmie för oss att ta ett kvällsdopp vilket Emmie senare skulle ångra haha(nej men hon tyckte det var väldigt kallt) men jag tyckte det var rätt så varmt så jag simmade runt i poolen ett tag. 
 
I förrgår åkte vi till ett ställe där de hade lite olika statyer och fina byggnader. Efter det åkte jag och Emmie Gokart vilket jag var lite skeptisk till i början. Inte så att jag tyckte det verkade tråkigt eller så men jag var lite rädd.. Men jag åkte ändå men oj vad jag fegade! Jag hade kunnat gasa mer men lite rädd som jag är tog jag det försiktigt. Efter det åkte vi hem, åt lunch och jag och Emmie gick ner till havet och badade och solade. Det blåste rätt så rejält och vågorna var stora vilket var roligt men lite läskigt! Blev nerdragen i vattnet vid två tillfällen vilket var lite obehagligt men som tur varade det bara några sekunder. På kvällen gick vi och åt middag på en kinarestaurang och de hade väldigt god glass till efterrätt.
 
Ja, denna söndag är ju inte slut än men jag tror inte att vi kommer göra något speciellt, bara ta det lugnt, äta och gå någon promenad. På tisdag åker jag och Emmie hem och på onsdag blir det skola..
 

RSS 2.0