I'm sure you've heard it all before but you never really had a doubt

Hej! 
Kom hem för ett tag sedan och ligger bara i sängen för tillfället och tar det lugnt. Var och träffade Hatice och Dilan i tc och vi kollade runt i affärerna eftersom det inte var särskilt fint väder. Medan vi gick runt ringde Wilma och var i närheten så hon var med oss ett tag men sedan åkte hon hem. Lite efter det gick vi och fikade, lättare att snacka så det var trevligt :) När vi var klara med fikandet hade vädret klarnat upp så vi promenerade vid Kungsträdgården och gick till vattnet. 
 
Igår blev det en ganska ''bara-ta-det-lugnt-dag'' eftersom måndagen inte blev särskilt lugn som jag hade trott att den skulle bli haha. Så jag kollade Dawsons creek, läste, gick ut lite med mamma och sedan kollade vi film och åt middag. 
 
Och nu ska jag fixa lite här hemma och sedan nog bara lägga mig och läsa i ''tusen strålande solar''.
 
Hoppas ni får en fin kväll♥
 

And I can't pretend that that doesn't mean a thing to me

Åh vad jag känner mig seg just nu, har bara tagit det lugnt och kollat film sedan jag kom hem. Tänkte ta dag för dag av de dagarna nu som jag inte skrivit något här på bloggen och så har jag lite bilder också att lägga upp. 
 
Fredag- Då kom jag hem från skärgården och det första jag reagerade på när jag kom av från båten vid kungsan var, hur varmt det var! Det var inte alls varit lika varmt i skärgården och troligen berodde det på att det var ett helt hav runtomkring. Så när jag kom hem tog jag en skön dusch och sedan fixade mig. Vid halv åtta åkte jag, Emmie och Tina till Ängbybadet och badade vilket var jätteskönt!
 
 
Lördag- Födelsdagsfirande för mamma en dag tidigare och tanken var från början att ha det på Skansen men vädret var konstigt så det fick bli här hemma istället. Vi var inte så många, bara mamma, Emma, morfar, Marika, Mandela, Sybil och jag men det var roligt och mysigt. Vädret blev lyckligtvis bättre efter ett tag så då gick vi ner till vattnet och sedan när vi kom tillbaka åt vi god paj, sallad och till efterrätt marängbotten med grädde och hallon. Mums!
 
 
Söndag- Dagen började med födelsedagssång för mamma och presenterna från mig och Emma eftersom hon ville ha dem när hon fyllde år på riktigt. Hon fick marockanskt badskum och olja som hon älskar. Sedan åt vi omelett till frukostlunch. 
 
Då vi firade mamma på lördagen var det inget speciellt på söndagen så då åkte jag och badade med Wilma, Sarah, Hamta och hennes bror och kusin på Eriksdalsbadet. Det var roligt och vi åkte rutchkana en massa gånger som jag inte åkt på länge. Och så satte jag mig på huk nere på botten några gånger haha. 
 
Efter att vi badat åkte vi och åt lite på donken och sedan var tanken att jag, Wilma och Hamta skulle åka till Wilma för lite filmkväll men Hamta kunde tyvärr inte så då blev det bara Wilma och jag. Men det blev inte riktigt filkväll eftersom vi tyckte att det var skönt att vara ute så vi åkte till Liljeholmen och så träffade vi några där som vi var med ganska länge. Så klockan blev ganska mycket och jag hade mina saker hos Wilma så då sov jag över där. 
Måndag- Ja som alltså är idag. jag och Wilma vaknade vid elva, gjorde god frukost och sedan åkte vi till biblioteket där jag lånade ''Tusen strålande solar'' som jag ska försöka börja med ikväll. Efter det åkte jag hem och fixade mig och sedan har det inte hänt så mycket mer. Helt enkelt en lugn dag, vilket behövs ibland :)
 
 
Hoppas ni har det bra, puss!

Losing our gravity keeping our hearts holding the line

Har inte så mycket att skriva, eller rättare sagt orkar jag inte det utan vill hellre läsa. Tänkte istället lägga in bilder! Men det har varit skönt här, dock inte så mycket bad eftersom det är ganska kallt i vattnet men det blev ett dopp från den lilla båten igår i alla fall. Imorgon tar jag båten hem, det ska bli skönt att få ta en dusch då hehe ;)

Hoppas ni har det bra, puss.


Whip cream, whip it up, strip on, zip it up

Nu sitter jag på waxholmsbåten med pappa, Charlie och pappas kompis och hennes son. Vi ska till skärgården några dagar och det hoppas jag blir mysigt, skönt att komma bort lite samtidigt som jag älskar att vara hemma haha. Hoppas verkligen att vädret kommer vara bra nu, annars känns det lite surt att vara ute i skärgården liksom.

Tidigare idag träffade jag Emmie som kom hem från Barcelona igår. Så vi hade såklart en massa att snacka om :)

Vi är framme om ca en timme, och jag kanske kommer kunna skriva lite när jag är där men ska inte vara inne för mycket på mobilen. Vill hellre spendera dessa dagar på att bada, springa runt och läsa. 


Bjuder på lite egobilder haha, hade kul med spegeln som införskaffades för bara några dagar sedan, har inte haft någon tidigare i mitt rum.


Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit, feeling lit, feeling light, 2 AM, summer night

Nedanför skrev jag om vad jag gjort idag men vill också skriva om torsdag, fredag och lördag lite så valde därför att göra ett separat inlägg för det :) 
 
Torsdag: Jag åkte hem till Jakob, Angelica och lille Anton som jag inte hade träffat på ett tag. När jag kom var Angelica fortfarande på jobbet så jag, Jakob, och Anton tog en promenad i det varma vädret(som ett tag nästan kändes för varmt) till Willys för att handla lite. Sedan när vi var tillbaka hade Angelica kommit så då åkte vi ner till vattnet. Middag åt vi på en pizzeria i närheten som hade väldigt god pizza :) Vid nio tiden fick jag skjuts hem och när jag var hemma tog jag ett varmt skönt bad. 
 
Fredag: Älskade Hatice kom hit vid tretiden efter sin sista dag på jobbet. Det firade vi lite senare med massa goda frukter, grönsaker och kyckling♥ Efter ett tag drog vi till kista och kollade i affärer och Hatice köpte snygga shorts och jag en tröja. Senare på kvällen promenerade vi ner till vattnet med filt, pistagenötter och varsin kopp te. Där satt vi och pratade om allt möjligt, en del gamla minnen, framtidsplaner och annat. Det var så mysigt med vattnet och den lila-orangea himlen. Tiden hann rinna iväg och klockan hann slå ett innan vi var hemma hos mig. 
 
 
Lördag: En ganska slapp början på dagen blev det, men skönt :) Men vid halvfyra var jag nere i T-centralen för att leta efter en present till mamma som fyller år nästa lördag. Det tog ett tag att välja men tillslut bestämde jag mig. Ca en timme senare kom Wilma och då var vi båda ganska hungriga så då blev det sushi på Mama Yes, jätte gott! Därefter åkte vi hem till mig och kollade på film, snackade om allt möjligt, kollade igenom böcker och Wilma lånade några. 
 

I'd love to go back to when we played as kids but things changed, and that's the way it is

Idag väcktes en del gamla minnen till liv, vad gäller musik då jag tillsammans med mamma, Emma, morfar, Marika, Astri och Mandelavar på ABBAmuseet som bara är några månader gammalt. Det ligger på djurgården så självklart blev jag lite sugen på att springa in på grönan också. Det var i alla fall roligt på museet och det kändes mer som en musik/dansstudio eftersom man både kunde spela in eftersom det var massor med musik. Det fanns massor med instrument, ett dansgolv, en scen och en liten studio där man kunde spela in låtar(ABBAs)
 
När vi kändes oss ''klara'' åkte vi hem, hade det mysigt och åt god mat, ugnsbakad lax med grönsaker. Jag och Astri var lite trötta så det fick bli lite film för vår del. Vid halv elva åkte de hem, alltså för bara en kvart sen. 
 
Har saker att skriva om de andra dagarna också och en del bilder så tar det helt enkelt i ett nytt inlägg! 
 
 

it's been a while now...

Det är kul att se att det antal besökare jag hade när jag var mer aktiv i bloggen, ungefär har varit detsamma under den tid jag inte skrivit. Så det måste ha varit några som kikat in här några gånger i hopp om att jag skulle ha skrivit något nytt. Och varför har jag inte gjort det? Ja det har helt enkelt blivit så att bloggen faktiskt blivit bortglömd, och när jag började inse att det gått ett tag, kändes det svårare att bara komma tillbaka och skriva ett ''vanligt'' inlägg så jag har liksom skjutit upp det på något sätt.
 
Det var alltså en månad(!) sedan sist jag skrev.. Och ja det har hänt en massa saker under den tiden och tanken om att bara skriva lite på bloggen, lägga in bilder har kommit upp ett antal gånger i mitt huvud, men bara slutat som en tanke. Men finally så skriver jag igen, och varför det just råkar bli idag finns det ingen riktig förklaring till :)
 
Åhh..! Jag vill egentligen bara skriva om allt som hänt och så, rada upp dagarna i siffror och skriva en liten gullig text om vad som hänt osv till varje. Men orkar jag det, och kommer jag ens ihåg allt, speciellt dagarna och händelserna tillsammans? Nej tyvärr så det får mer eller mindre bli en liten sammanfattning. 
 
Under denna frånvarande tid på bloggen har jag umgåtts med mina kära vänner och badat, solat, ätit god mat, snackat och bara haft det trevligt. Självklart har jag också umgåtts med min familj och b.la. firat fina Marie och åkt skärgårdskryssning. Sedan har jag också sommarjobbat i två veckor som trädgårdsarbetare och det innebar en del tålamod och ork och det är skönt att jag är klar med det, samtidigt som det kändes bra att jobba. 
Och så har jag också saknat vissa jävligt mycket, planerat lite inför gymnasiet, och drömt om andra platser..
 

Ja eftersom det gått en hel månad, har jag självklart tagit en (jävla) massa bilder, så det blir en bildbomb här nedanför, och det är absolut inte alla bilder haha och tyvärr är det inte bästa kvaliteten på dem men jag hoppas de duger ändå! 
 

RSS 2.0