I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately

Det jag vill ha just nu är 
en förstående och ödmjuk kille
extra lektioner i matte med en super duktig lärare
en resa till ett exotiskt land långt långt borta
 
och den här coola tishan + massa mer. Att vilja ha just mer är väl något som alla vill?
Jag kollade i alla fall lite på olika hemsidor och fann den här t-shirten hos ginatricot. Visst, det är ju inte världens speciellaste t-shirt, den kanske till och med ser ut att göra reklam för coca cola men jag tycker ändå den är cool. Men jag har i alla fall bestämt mig för att hålla i pengarna ett tag framöver.
 

He fell in love with his best friend When she's around, he feels nothing but joy

Jag vet inte vad det är som får en att undvika och ignorera vissa tankar men ändå när de väl kommer, låter man sig själv spekulera kring dem. Det känns som att det hänt så mycket under det senaste året, mycket bra men samtidigt sådant som slutat så dåligt, som fått ett så orättvist slut på något sätt. Det är så lätt att skuldsätta sig själv när man egentligen inte kunde göra så mycket åt det som hände och samtidigt lägga skuld på andra som egentligen inte heller gjorde något fel. Om man är instabil i sig själv, kan det vara lätt att göra saker som man inte skulle ha gjort om man varit mer trygg i sig själv.
 
Vissa saker vill jag bara ha tillbaka och göra om det jag gjorde på ett annat sätt medan jag samtidigt inte vill ha något med dem att göra längre. Vissa personer skulle jag vilja prata med igen och försöka reda ut det som hände. Det är så lätt att tänka bort vissa men ändå kommer de smygandes i tankarna och man känner hur mycket man saknar dem och allt man hade tillsammans med dem.
 
Men människor förändras eller visar nya sidor av sig själva och så visar det sig att man inte alls gillar deras ''nya jag'' och allt slutar bara dåligt. Tänk att bara kunna glömma allt som hänt, lämna allt det bakom sig och bestämma sig för att bara gå vidare och börja om. På något bra. Men hur skulle det ens kunna fungera? Alla minnen, både bra och dåliga, finns kvar i en och en rädsla om att det ska sluta på samma sätt som förut biter sig fast i en. 
 

Hej hej på er! Känner mig väldigt trött men det är riktigt skönt att det är FREDAG i morgon! Jag hade matteprov idag och det gick väl inte så där jättebra.. Jag känner att jag måste börja ta tag i matten på riktigt nu eftersom jag vet hur viktig den är.
 
Här ovanför skrev jag av mig lite, något som känns skönt att göra ibland och det här blev väl lite ''deep talk'' skulle man väl kunna säga. Nu ska jag äta middag och efter det försöka skriva klart historian. Uppsatsen ska vara klar till söndag men jag vill ha helgen fri så därför ska jag försöka göra klart den idag. 
 
Ha det fint♥
 


Your warm whispers out of the dark they carry my heart

Det blev inget inlägg igår, jag hade helt enkelt inte tid till det eftersom jag var helt upptagen med allt plugg och det är jag egentligen idag också men ville ändå skriva lite här! Ja det var väl en vanlig dag i skolan men jag var väldigt trött, kommer ha en hel del sömnunderskott vid slutets vecka. Men nästa vecka är det projektvecka vilket kommer bli lite lugnare.
 
Något som jag måste börja dra in på nu för att inte riskera fetma(haha) är godis... Den senaste veckan har jag varit så godissugen, speciellt när jag pluggat och därför ätit ganska mycket av det. Men nu måste jag försöka ignorera mitt sug och istället gå och skära upp en sallad eller frukter för det är något som jag faktiskt verkligen älskar!
 
Välj frukt och grönt före godis! ;)
 

Ha det så bra så hörs vi imorgon!
Så här såg jag ut idag 

how could I ever believe 10,000 stones would build the best of me

Så, nu har jag pluggat klart för ikväll och ska snart krypa ner i min sköna säng. Dagen har varit bra, dock ville jag inte gå upp i morse utan kände bara att jag ville sova hela dagen haha. Efter skolan stannade jag kvar med Hamta och vi pluggade lite och senare gick vi till donken och åt god glass. Hade inget speciellt att skriva egentligen men hoppas ni haft en bra måndag! Godnatt, puss 
 


 
 
 

I'll wait for you till you come home I stay alone for your love

Åh sommar, herregud vad jag längtar efter dig! 
Känns som att det finns så mycket mer att göra när det är sommar och man är oftast på bra humör. Ser verkligen fram emot sommar 2013. Sena utekvällar, sol och bad, grillning och mys och galna fester! Att hitta just bra fester på vintern kan vara ganska svårt då man måste hitta lokal eller att någon kan ha hemmafest, men på sommaren löser sig allt sådant där eftersom det räcker med att vara vid en brygga och ha det kul!
 
Mamma och jag när jag fyllde 15 

Why do we fall in love so easy even when it's not right

Godmorgon! Vaknade nyss och det känns som att jag inte kommer orka gå upp ur sängen på ett långt tag, bara så skönt att ligga här med mitt mysiga täcke och allt. Men måste nog ändå upp snart för att göra lite frukost och så småningom sätta igång med plugget. Har tyskainlämning på onsdag, matteprov och historiainlämning på torsdag. Ja skolan är mitt liv... Nej men det gäller att kämpa om det ska bli bra betyg. 
 
 Ha en fin söndag♥
 

Vi drar dit palmerna bor

Hejhej! Just nu ligger jag vid stranden och steker i solen och lyssnar på galet bra musik medan jag håller en iskall cola i ena handen.

Åh vad jag önskar att jag hade kunnat skriva det där utan att ljuga! Istället ligger jag i min säng och ska alldeles strax skriva lite historia. Har inget speciellt att skriva nu, har precis kollat klart one tree hill 5 så just nu håller 6an på att laddas ner. Besatt? Nejdå!
 
 

Tonight we are young so let’s set the world on fire we can burn brighter than the sun

Hejhej! Kom hem för 20 minuter sedan och hade tänkt börja på historian men tror inte jag orkar det nu när jag tänker efter. När det väl kommer till kritan är det lätt att dra sig ur. 
 
Två killkompisar ringde i alla fall vid halv åtta och frågade om jag ville hänga med dem i Solna så jag åkte dit och träffa dem så vi chillade lite på Max ett tag. Sedan gick vi till Solnas ungdomsgård och träffade andra och flera var jätte schysta och sociala. Men jag började tjafsa med min ena killkompis så resten av kvällen spenderade jag med några personer jag ej kände men de var riktigt trevliga så det var bara kul. 
 
Tänkte ju snacka lite ''deep talk'' men vet inte riktigt om det kommer bli så mycket men det finns lite grejer jag tänkte dela med mig av. 
 
Okej, en sak är att när en person vill sluta snacka med någon så visar den det via att t.ex. ta bort personen på fb eller sluta följa på instagram. Vad fan? Varför inte bara säga att man inte har lust att snacka längre och förklara varför? Hatar när personer är fega på det där sättet. Skillnad är om man hade ett stort bråk med någon men vissa bara gör så för att de helt enkelt tappat lusten att snacka längre. 
 
En annan sak jag stör mig på är när vissa börjar dra upp historier om sina ex. Bara onödigt anser jag, det visar ju på att man inte har kommit över exet? Fast ärligt så tror jag vissa snackar om sina ex just för att försöka få en avundsjuk och leka viktiga och visa att de faktiskt varit med andra. 
 
Okej det var inte så mycket deep talk, får helt enkelt ta det någon annan dag! Ska kolla på one tree hill nu tror jag, puss godnatt!
 
 

You almost feel ashamed that someone could be that important that without them, you feel like nothing

No one will ever understand how much it hurts
You feel hopeless; like nothing can save you
And when it's over, and it's gone
You almost wish that you could have all that bad stuff back
So that you could have the good
 

Godkväll hörni! Vad ska ni hitta på för roligt denna fredag? Själv antar jag att det bara blir en lugn kväll med massa one tree hill och så kanske jag ska börja skriva på historian. Så skönt att det är fredag i alla fall! Hade egentligen inte något speciellt att skriva om, ska äta middag nu och kolla på favoritserien. Återkommer troligen senare ikväll med lite deep talk. Puss 
 
Jag för snart ett år sedan men med redigering från idag
 
 

Just a drop in the ocean, a change in the weather

Ni vet Jeffrey Campbell skor? De brukar ju kosta runt 1500-2000 kr vilket är en ganska så hög summa. Från början tyckte jag att det var väldigt konstiga skor men med tiden började jag se skönheten i dem och numera tycker jag att de är riktigt balla. Och på www.henrykole.se kostar flera av dem nu 850-930 kr vilket är en mycket bättre summa. Blir väldigt sugen på att klicka hem ett par men måste överväga beslutet ett tag. 
 


 

You took my heart and you held it in your mouth and with a word all my love came rushing out

Hej hej på er! Just nu befinner jag mig i min säng som är den enda rätta platsen för mig nu. Så himla trött verkligen, skulle kunna somna nu haha. Men tänkte i alla fall berätta lite kort om dagen samt bjuda på lite bilder.
 
Jag och tjejerna möttes upp i Skärholmen och sedan åkte vi till Heron City där allt inte var öppet ännu när vi kom så vi satt och väntade ett tag. Sedan bowlade vi och det var kul. Efter det åkte vi hem till Gonca och åt dolma, jätte gott! Och snackade en massa gjorde vi också. Efter ett tag drog vi till skridskobanan och jag kan säga att jag åkte sämst av alla men det var kul ändå! 
 

Beneath a thousand pounds of hurt Seems this road just does not end

Har precis ätit lite, kom hem vid halv nio. Var hos Emmie och snacka och åt lite mat, mysigt. Innan var jag med två killkompisar hemma hos mig och vi bara chillade. Är trött just nu och ska snart ta ett bad och sedan bara kolla på älskade one tree hill. Ha en fin kväll hörni.
 

She dears to stay where I stood

Hade ju samhällsprov idag och det gick väl helt okej antar jag, är inte helt nöjd med det.. Men jag får se hur det gick när jag får tillbaka det!
 
Imorgon är det i alla fall inte skola utan en idrottsdag så då ska jag och tjejerna först bowla, sen äta lunch hos Gonca och avsluta med skridskor. Så otroligt länge sedan jag åkte skridskor så det ska bli kul! Skönt med lite variation, alltså att inte gå till skolan varje dag. 
 
Sedan en annan sak, vet inte vad jag ska ha för header! Är jätte nöjd med den jag har men jag har en tendens av att tröttna fort och vilja ha en ny... Får se hur jag gör, troligen använder jag min nuvarande ett tag till och sedan byter jag kanske till den här nedanför.
 

And I don't know if I could stand another hand upon you

 
It was harder than I expected to forget you, to don't care anymore

Home is wherever I'm with you

Trög dag, ont i kroppen. Passande när syrran fyller 25!... 

Ja jag gick alltså inte till skolan idag så det här får bli en pluggdag hemma. Ska läsa massa samhälle så jag är redo för provet i morgon. Men sedan på kvällen ska vi fira syster genom att gå ut och äta så det är bäst att jag börjar läsa på nu. 
 
Har väl inget mer att skriva just nu men ha en bra dag i skolan/ på jobbet/ hemma/ eller någon annanstans!
 
Syrran ville ha presenterna redan på morgonkvisten så det fick hon och hon blev glad, nu gäller det bara att allt passar. 
 
 

The fact you are all over me, I just can't let you leave oh baby you take me higher

Att blogga verkar ha blivit min grej(igen!) Har ju bloggat massor på äldre dagar men alltid lagt av p.g.a något men just nu känns det helt rätt att hålla igång bloggandet. Skönt att kunna skriva fritt och samtidigt dela med mig av saker till er. 
 
Idag var det en ganska hektisk dag, hade både svenska-debatt och ekonomiprov. Svenska-debatten gick bättre än vad jag hade vågat hoppas på, det var faktiskt ganska roligt och efter lyssnade vi på en grupp som hade om dödsstraff och debatten var jätte bra. Ekonomiprovet vågar jag inte säga så mycket om men jag hoppas det gick bra! Något mer då? Var och handlade present till min syster som fyller 25 i morgon. Två toppar, en skjorta och en tröja hittade jag, hoppas de passar henne. 
 
Ni vet när man haft mycket och liksom gjort det, då vill man ju bara ta det lugnt? Men jag har ju samhällsprov på onsdag så behöver plugga en hel del till det också... Men nu ska jag i alla fall äta och kolla på ett avsnitt av one tree hill ♥ 
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
 

Everything I say right now is gonna be used in another fight

Har ni också känt hur vissa starka känslor börjat växa inom er när ni lyssnat på en speciell låt? Så har det varit för mig ett x antal gånger och ibland har det varit svårt att lyssna igenom hela låten. Så många minnen kommer upp av vissa låtar, det är som om man är tillbaka i vissa stunder, då allt var bra eller då allt bara föll. 
 

Det kan göra väldigt ont att bli påmind om varför saker slutade som de gjorde och varför det inte fanns en annan väg att lösa dem på. Eller så var det just det det fanns, bara att man inte orkade. I många funderingar har jag bara velat gå tillbaka i tiden och göra det jag gjorde på ett annat sätt men samtidigt förstå att det man gjort, kan man inte ta tillbaka. Bara förstå att det kommer en ny dag med nya tag. 
 

 
 

I don't wanna hold you if you wanna go And I'm not gonna make you feel love if you don't I would rather learn what it feels like to burn then to feel nothing at all

Är hos min gudmor mfl och vi har ätit middag tillsammans och pratat en massa. Men eftersom jag har ekonomiprov imorgon var jag tvungen att sätta mig i Astris rum för att plugga lite. Vi ska snart åka och då får jag äntligen ta mig ett skönt bad.

Tidigare var jag hos Selma och vi pratade om massor och åt gott till det! Man måste ta vara på sina fina vänner :)

Imponerade att det var 10 grader varmare idag jämfört med igår, hoppas det blir varmare men det skulle inte förvåna mig om det går tillbaka mot det kalla, det är ju trots allt Sverige...

Hoppas ni får en fin söndagskväll


Things just ain't the sameand I'm ready for change, be gone bye bye so long

När vet man att man kan lita på en person? Det handlar inte bara om personen kan hålla en hemlighet eller ej utan att veta om personen bara kan lämna en när något börjar bli jobbigt. Det gäller att veta vilka det är man kan luta sig mot när något skiter sig, vilka som har tid för en.

Vilka kan behålla sina gamla kompisar när nya börjar komma in i bilden? Vissa har så lätt att hitta nya som de blir jätte tighta med, att de glömmer bort sina gamla vänner. Men oftast när det kommer till att något blir svårt så är det de gamla vännerna man ringer till eftersom man har mer förtroende för dem. Eftersom det kan ta tid att bygga upp ett förtroende för en annan person.

Men hur länge orkar man som kompis ställa upp för den kompisen som varken verkar ha tid eller vilja till att umgås med en? Tillslut når det en gräns och antingen förstår den andra det och försöker rädda vänskapen eller så är det försent.

 

 


He used to be the sweetest boy

Skulle kunna somna när som helst! Efter en hel skolvecka är jag slut och det här vädret förbättrar ingenting! Snälla försvinn och värmen, skynda på!

Ligger i sängen och lyssnar på massor med musik men ska snart gå ner och umgås med pappa och Charlie.

Ni vet när man ser någon som man tycker är jätte snygg, visst kan det vara svårt att börja prata med den personen även om det är det enda man vill göra just då? Eller är det bara jag som känner så?

Ha en fin fredagskväll gott folk!


If I had the secret, the secret to your love I would place the treasure beneath my heart

God kväll eller vad säger man? Sitter i soffan mitt emot pappa, vi har diskuterat och pratat om massor av saker. Bl.a. om ekonomin och sånt i samhället vilket passar bra eftersom jag både har ekonomi och samhällsprov nästa vecka.

Dagen har varit bra, var i skolan och sedan hämtade pappa upp mig i Jakobsberg och vi köpte nya Apple hörlurar på media markt till mig. Får hoppas att de här håller, har haft otur med just hörlurar av någon anledning.

Hoppas ni får en fin kväll, ta hand om er.


Staring at the bottom of your glass Hoping one day you'll make a dream last

Heej! Pratar i telefon med Emmie men ville bara skriva lite! Men har inte något speciellt att berätta men har några låtar att tipsa om som ni borde lyssna på. 
 
Let her go- Passenger, Pictures-Benjamin Francis Leftwich, När solen går ner- Kapten Röd, Thinkin bout you- Frank Ocean, Heal-Loreen, Have no fear-Bird York, Should be you-NeYo, Poverty-Ken Ring
 
''Vi kan få dig besatt hur lätt som helst''

One day baby we'll be old oh baby we'll be old and think of all the stories that we could have told

Nu har jag kollat klart på one tree hill säsong 4 och jävlar vad bra det är! Vill bara börja kolla på säsong 5 på en gång! Men jag har en massa "måsten" att ta itu med och som jag ska börja medalldeles strax. Ville bara kika in hit en snabbis och bara förklara hur trött jag är på denna snö som öst ner hela denna dag! Sommaren är ju på väg, eller? Nja...
Hursomhelst var det en helt vanlig dag i skolan bortsett ifrån att jag, Hannah och Gonca stannade kvar och jobbade lite på svenskan vilket verkligen behövdes.


It's not always rainbows and butterflies It's compromise that moves us along


Or do you not think so far ahead?'Cause I been thinkin' 'bout forever

Sommar, sommar vart håller du hus? 
Ja jag vet att det bara är januari och att det hör till att det ska vara kallt och mörkt då men jag kan ändå inte undgå ifrån att verkligen sakna sommaren. När man kan slänga på sig i princip vad som helst. När det går bra att springa runt i shorts och slitna converse oavsett vilken tid på dygnet. Sommaren har verkligen börjat växa i mig, som att jag har börjat göra mig i ordning för den. För bara några dagar sedan hade jag verkligen en känlsa när jag satt på tunnelbanan att det var varmt och ljust ute. Visst har det nog blivit lite ljusare på dagarna men kylan sitter fortfarande i och så fort en vind sveper förbi är det som om någon slår en på kinden. 
 
Men jag antar att det man kan göra är just att bara vänta och förundras av förändringarna som successivt tittar ut, och när våren äntligen är här är det bara att börja förbereda sig för att sedan välkomna in sommaren. 
 
Här kom en del egobilder.
Första i Peking
Andra i London
Tredje utanför mitt hem
Fjärde i Marrakech. 
 

Your voice, your touch, it’s not there no more, no hugs, no kiss, there's no love involved

Dessa naglar var jag och fixade hos Rawina, Ginas kompis idag. Är jätte nöjd, är dock ovan med så långa naglar men tror jag kommer vänja mig snart. Hade beslutångest om vilken färg på glittret jag skulle ha men tillslut bestämde jag mig för turkos och är nöjd med det. 
 

Happy Birthday to you!

Idag är det söndag den 13e januari och för många av er är det säkert bara en vanlig dag där ni kanske måste ta itu med tvätten, plugget eller göra något annat. Men det är faktiskt en speciell dag för mig och många andra då min fina vän Hatice fyller 17 år! Jag önskar dig en jätte fin dag och att året som 17åring blir alldeles amazing!
 
 

So when we found that we could not make sense Well you said that we would still be friends

 Hur mycket kan en person förändras? Att tro att man känner en person men som visar sig vara på ett helt annat sätt är grymt svårt att ta in. Förmodligen har inte personen förändrats särskilt mycket, utan istället undanhållit en del av sig själv... 
 
Det tar längre tid att lära känna än person än vad många förstår. Vissa personer tror man att man känner efter bara några månader... 
 
Vet inte riktigt vart jag ville komma med det här men känner att jag har träffat tillräckligt med personer som visar ett helt annat beteende än vad de gjorde från början. Skitsamma skulle jag vilja säga på ett sätt för det är ingen idé att tänka för mycket på sådant, att tro att man kan förändra personer är bara dumt. Men visst ska man visa besvikelse när man känner att någon bedrar en. 
 
Har inget mer att säga tror jag, ha en härlig lördag hörni! 
 

True love is the most beautiful thing you can share with another person


I can't even get the emotions to come out dry as a bone but I just wanna shout

Lyssnar på musik men ska snart övergå till att kolla på one tree hill. Bara slapp kväll idag, trött efter första skolveckan liksom. Men i morgon ska jag gå ut och ha det kul. Hoppas ni får en fin fredagskväll! 

When someone else's happiness is your happiness, that is love


As I lay here with some boy I don't know, in the back of my mind, one million times I tell myself:It should be you

Dagen började senare än planerat då jag försov mig till 10 och meningen var att gå upp vid åtta, hade glömt sätta på alarmet... Så jag missade första lektionen men inte mer som tur var! Fick i alla fall sova ut hehe. Dagen rullade på ganska bra. När jag var på väg hem såg jag Emmie och Tina gå på tåget så jag åkte med dem till Duvbo och där satt vi och snacka en halv timme och därefter tog jag tåget hem. I morgon är det fredag, yeey! 
 
Så här såg jag ut idag
 

It hurts when it don't last No easy way saying bye Do I'mma spread my wings and head for the sky

Hej på er där ute! Ligger i badet medan jag skriver, så avkopplande verkligen. Det har inte hänt så mycket idag, var i skolan och sedan kom jag hem och somnade ett litet tag. Ska plugga efter att jag badat och sedan antagligen försöka sova. Så himla skönt att sova när man är så trött. Då är sängen verkligen No1.


It's almost like you had it planned It's like you smiled and shook my hand and said "Hey, I'm about to screw you over, big time"

Idag var första dagen i skolan efter jullovet och så trött jag var! Inte van att gå upp kl sju, har som tidigast gått upp vid halv tio detta lov. Men det gick rätt bra , dock var jag tvungen att göra tyska-provet som jag missade förra terminen och jag var inte alls förberedd så fick lite panik men det var inte så svårt som jag hade anat. Trevligt att träffa kompisarna igen också!
 
Ja nu när skolan är igång igen minskar friheten på ett sätt... men gör jag det jag ska på vardagarna ska jag försöka se till att få tid över till roliga saker på helgerna. Ja, det här var väl kanske inte ett så intressant inlägg.. Det var mest typ att informera er: ''hej hej här är jag och såhär har det gått idag!'' 
 
 
Det skulle inte sitta fel att ha denna tröja i garderoben

If you are afraid don't be, I have the whole thing planned We'll start in the ocean, baby


Dreams

I flera drömmar den senaste tiden har jag drömt om personer som jag inte umgås med längre, som jag aldrig snackar med nu för tiden. Men de kommer ändå upp i mina drömmar, i olika situationer. Förstår inte riktigt varför.. För jag tänker inte så ofta på dem, kanske är det något i det undermedvetna. Det finns ju inte några specifika anledningar till varför man drömmer om just vissa saker eller personer. Kanske försvinner dessa personer successivt bort från mina drömmar... 
 
 

Sweet Sunday

Det har varit en mysig söndag, dock pluggade jag inget vilket jag hade tänkt att göra. Känner verkligen att jag inte orkar plugga något just nu, vill ta ledigt flera månader och bara leva livet. Hade varit riktigt nice, men ska inte klaga över situationen för mycket då det finns massor som har det så mycket sämre än vad jag har det.
 
Dagen började med en lägenhetsvisning i Fridhemsplan eftersom vi letar efter något fint boende till morfar. Lägenheten var jättefin, dock ganska dyr. Efter det åkte jag till t-centralen och träffade Lejla, Claudia och Gonca. Vi satt på ett cafe och pluggade inför debatten i svenska. Det gick ganska bra tror jag. Vid tre tiden tog jag tunnelbanan till Ropsten och blev hämtad av pappa och Charlie för att sedan åka till Jakob, Angelica och Anton. Det var första gången jag träffade Anton och gud så söt han är! Han låg i min famn i mer än en timme och somnade också ett tag, så mysigt♥
 

This is the life I live, and that's just the half of it

Jag hade 15 minuter på mig att göra mig klar och hinna ner till tunnelbanan. Rusandes till spärrarna för att sekunden efter lägga kortet blir det istället för grönt ett rött kryss. Va? Jag har ju en fritidsbiljett, det måste vara något fel... 
 
Men det var det inte! Jag var helt säker på att köpet för några dagar sedan gick igenom. Jag åkte ju för bara någon dag sedan efter kl sju? Antingen var det bara SLs jävla system som hackade eller så misslyckades köpet... Aja det ska jag kolla upp i morgon! Hade tänkt spendera de sista timmarna av denna lördag med några kompisar i Rissne men eftersom inte kortet fungerade och det var 15 minuter till nästa tåg, tog jag beslutet om att vända hem. Jävligt trist måste jag säga, hade varit trevligt att avsluta lördagen med kompisar än att bara sitta hemma eftersom det är just det jag gjort hela denna dag! 
 
Jaja nu är det som det är och jag ska troligen se mer av one tree hill<3
 

sleeping is the only time to feel real freedom because theres no rules in dreaming

Så här såg jag ut igår 
Jeans- Cheap Monday
Skjorta- Top shop
Topp- Primark
Örhängen- BikBok
 
Jag pluggade i princip ingenting igår och när jag börjar tänka på skolan börjar jag få lite lätt panik eftersom det är så mycket som ska göras. Oroar mig mest för matematiken och ekonomin eftersom de är de svåraste ämnena just nu... Men jag ska alldeles strax sätta mig med böckerna och läsa lite! 
Vaknade runt halv elva och satte på datorn och såg två avsnitt av one tree hill. Det är så himla lätt att bli helt fast i serier! Därför försöker jag hålla mig till en åt gången.
 
Dagens planer är väl att plugga, fixa lite hemma och förhoppningsvis kan jag gå ut senare idag, det är ju ändå lördag! Hoppas ni får en fin dag, sköt om er 
 
 

2013

Hej på er! Här sitter jag i sängen med en kladdig bulle på huvudet, ska bli en aning mörkare i håret. Nu är det ju inte längre 2012, utan 2013. Vi klarade oss, världen gick inte under som den var beräknad att göra någonstans där i december. Det känns inte riktigt så annorlunda, ungefär på samma sätt som när man fyller år- i alla fall i början. 
 
Idag hade jag tänkt att jag skulle försöka plugga lite men det är som vanligt ganska svårt för mig att komma igång , det finns ju så mycket annat roligt att hitta på än att sitta framför skolböckerna! 
 
Jag behöver definitivt inga mer kläder på ett bra tag men jag kan ändå inte undgå från att tycka att den här toppen var väldigt söt samt fundera på hur den skulle sitta på mig... 
 
 
Så fin låt
 

RSS 2.0