Ett inlägg från Grekland

Hejhej! Sitter i sängen på hotellrummet, ni anar inte hur skönt det är! Det har verkligen varit en händelserik dag idag. Dagen började ju vid fyra på morgonen och jag hade hunnit sova kanske 3 1/2 timme så det var inte precis så skönt att stiga upp när alarmet ringde... Men jag blev piggare och flygturen gick bättre än väntat. Vi kom till Samos och tog en buss därifrån till en båthamn. Jag och mamma fick vänta två timmar så vi åt lunch och kollade runt lite. När vi väl satt på båten var det väldigt varmt men vi lyckades båda två somna ett tag. Men jag var dum nog och gick ner, när det var som mest vågor i havet. Och jag mådde riktigt illa och trodde jag skulle spy men lyckligtvis gjorde jag inte det. Jag kanske inte har sagt att vi skulle till Patmos första veckan? Det är i alla fall där vi är nu och där ska vi vara första veckan. Båtresan tog 3 1/2 timme, precis som flygturen och som antal timmar jag sovit. Klockan är 21.40 här, alltså en timmes skillnad från Sverige. 
 
Har tagit lite bilder idag, de tre första från Samos och de två sista från Patmos. 
 
Ska så småningom sova, men ha det bra! 
 
 
 
 
 

Teenagers


Hejdå Sverige, Hej Grekland!

Ska så småningom gå och lägga mig, bara packa ner det sista och fixa mig. Ska upp vid fyra, taxin kommer halv fem och då ska allt vara klart. Ska bara klä på mig och så liksom. Två hela veckor i Grekland, åh vad mysigt. Får se hur det blir med bloggandet då, hoppas på att kunna skriva lite samt bjuda på bilder då och då men har ingen aning om hur det blir med internet men jag tar i alla fall med min dator. 
 

30 juli- Måndag

Hejhej! Kom hem för ett tag sedan. Var ute och åkte bil med mamma, vi hämtade ett paket som jag hade väntat länge på haha! När jag öppnade kartongen såg jag världens sötaste presentpåse:) En kofta från Odd Molly låg där i, åh så nöjd jag är med den! Kommer använda den massor nu till hösten, till mina nya Dr Martens som kom igår. Jag trodde inte jag skulle passa i dessa skor faktiskt men det kändes faktiskt helt rätt när de väl satt på. 
 
Det är inte alls lång tid kvar tills jag och mamma ska sätta oss i en taxi som tar oss till Arlanda för att sedan landa i Samos, Grekland! Så skönt det ska bli, verkligen! Men självklart känns det synd att åka iväg från alla vänner och familj då skolan snart börjar! Men det ska säkert gå bra ändå. 
 
 
 
 
 
 

Söndag kväll

Hejhej! Kom hem för kanske femton minuter sedan. Har varit på middag hos farmor och Lasse med Emmie. Det var jätte trevligt och maten var väldigt god. Vi pratade om väldigt mycket olika saker, haha jag och Emmie fick visa vår kunskap i samhälle då tog upp många sådana frågor. Nu ska jag och mamma gå och hämta något paket med skor i, spännande ;)
 
 
Så här såg jag ut idag, brukar inte lägga in outfitbilder så ofta. 
♥Kofta- Plagg
♥Linne- Hollister
♥Örhängen- H&M
♥Jeans- Cheap Monday
♥Väska- Louis Vuiton fake från Turkiet för några år sedan

Gårdagen

Hej!
Igår fyllde mamma år och det firades med att mormor och morfar kom hit och åt kräftor! Till efterrätt blev det daimtårta med bär, så himla gott! Mamma fick ett par tofflor av mig och skedar med små tekoppar på skaften. 
 
Senare åkte jag till Kallhäll med Emmie och Agnes och sen träffa vi andra där och gick ner till Kallhällsbadet där några badade, haha. Det var trevligt och mysigt ^^ Sen kom mamma och hämtade mig, Emmie och Agnes. Emmie sov här och vi gjorde smoothies och kollade på LOL som jag hade sett tidigare igår haha men den var väldigt bra. 
 
 

Tar det lilla lugna på soffan

Vet inte riktigt vad som händer runtomkring mig men det kanske är så det ska vara ibland, man behöver inte alltid veta vad som pågår, eller? Jag och pappa har iaf letat filmer på sf men tiden, biograf och film går liksom inte ihop... Så nu lutar det mot att åka och hyra någon film och laga middag här hemma, också mysigt. Ha en fin dag, puss
 

Torsdag 26 juli

Hejhej! Inte sådär jätte fin dag idag, det var bättre igår men det höll ju inte i sig alltför länge tyvärr. Men jag träffade iaf Hatice och vi badade i smedis, det var mitt första svenska dopp i år faktiskt. Det var mysigt. Senare kom jag till viksjö med pappa och Charlie och efter middagen åkte vi ner till Görväln för att ta vårt kvällsdopp. Får se vad som händer senare, eller ikväll ska jag och pappa gå på någon bio i kista. Saknar för övrigt vissa otroligt mycket... Puss


Lite shopping

Var ute lite med mamma och Emma vid vänstermalmsgallerian och köpte lite reagrejer på Gina tricot :)

 


Lite sådär nice musik en lördag kväll

Hejhej! Kom precis hem från Kista galleria efter att ha sett Maria Wern- Inte ens det förflutna och den var riktigt bra! Precis efter att ha kommit ut från biografen så ropas det ut att brand har utbrutits och att alla ska ut ur byggnaden. Lite konstigt kändes det men sedan gick det bra, eller jag tror det i alla fall för vi fick tillslut gå ner till garaget för att hämta bilen. Ska ta en kopp varm te nu, sedan blir det väl så småningom tid för att sova. Men ha det så bra och här kommer lite bra musik!
 
 
 
 
 
 
 
Sov så sött!

19 juli- Torsdag kväll

Hej på er! 
Här ligger lilla jag i sängen och fick för mig att skriva ett litet inlägg. Dock vet jag inte riktigt vad det ska innehålla. Tror att jag ska ta och se lite på gossip girl för att den serien är verkligen så bra! Har ju kollat säsong 1-4 men när det gått tillräckligt med lång tid kommer jag inte ihåg så mycket av vad som hände i en säsong så då går det bra att se om den :) Kollar för övrigt på min balklänning som hänger på en krok på ena garderobsdörren, där har den hängt sedan jag kom hem denna natt efter balen. Vet faktiskt inte vart jag ska förvara den, ärligt talat har jag inget emot att den hänger där den hänger.
 
 Ha en fin kväll!

Tre bilder från idag


Förberedd inför skolan

 (skulle publicerats för två timmar sedan men då fungerade det inte av någon anledning men jag är hos farfar och Marie nu)
Satt och kolla på sl hur lång tid det tar från ropsten till där farfar och Marie bor eftersom pappa bara skulle fixa en sak innan så då skjutsa han mig och Charlie till busshållplatsen så nu sitter vi på bussen och av min förvåning mår jag ännu inte illa även om jag sitter och glor in i mobilen. Men iaf, fick för mig att kolla hur lång tid det tar till östra real från mitt hem så nu vet jag, bra.
 
Vi är snart framme men ha det så bra, vädret är väldigt fint just nu!
 
 
 

My love

Kom precis hem efter en liten promenad och när jag gick i rummet låg det ett paket på sängen och jag förstod då vad det var! Är hel nöjd med hur bikinin ser ut, man tar ju alltid en risk när man beställer via internet.
 
Den kommer användas flitigt på Grekland som jag och mamma reser till sista juli. Väldans vad mycket tid utomlands jag kommer ha spenderat denna sommar... Men antar att det blir mer i Sverige nästa sommar <3 Somrarna i Sverige kan faktiskt vara riktigt underbara men dock har denna sommar inte varit den bästa tyvärr, får hoppas att den håller i sig längre än vanligt istället! Att Augusti och September ut innehåller den sköna värmen och att det fortfarande är badvänligt i vattnet!
 
Nu ska jag alldeles strax ta mig en dusch och fixa mig, sedan blir jag hämtad av pappa och Charlie och därefter åker vi till farfar och Marie, trevligt!
 
Ha en bra dag, puss!


Gossip girl och hallonsmoothie

Hej! Har precis varit i köket och gjort hallonsmoothie till Jennifer, mamma och mig. Jennifer sover här och vi har börjat kolla på gossip girl 3 som vi båda sett men det var ett tag sedan för oss båda nu. Vi ska återgå till tittandet medan vi smuttar på varsin smoothie :) det blir en lugn kväll, precis det jag behöver. Ha det fint, puss <3


Frågor

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? Ja
Har du skämt ut dig? Såklart, haha
Har du varit ute en hel natt? Nja inte riktigt
Har du blivit tagen av polisen? Nej :)
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? Ja
 
FEM SKULLE
Skulle du vilja vara längre? Ja lite :D
Skulle du vilja väga mer? Nej
Skulle du vilja sova i en park med kompisar? Tror inte det men lite tveksam haha
Skulle du vilja dricka dig full nu? Nee
Skulle du vilja ha blått hår? Nej
 
ÅTTA HAR
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
Har du ett syskon? Två
Har dina föräldrar ljugit för dig? Ja typ
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Näe
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej för typ 4 timmar sen :p
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Nej
Har du ljugit på någon fråga ändå? Nej
 
 
ÅRET
Har du träffat några nya vänner? Yes 
Har du flyttat under år 2012? Nej 
Har du hittat en ny låt som du älskar? Fleeeraa
 
 
KÄRLEK
Har du sagt jag älskar dig till någon? Jaa
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Jaa
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej

My room

 
 
 

En regnig söndag den 15 juli

Jag befinner mig just nu hos Emmie, vi är båda relativt trötta så det är skönt att bara ta det lugnt. Vi vaknade i och för sig ganska sent, runt 12 men att tröttheten finns kan nog bero på det trista vädret. Det är ju juli! Sådant här väder borde inte finnas nu heller! Skulle vilja dra till stranden, sola och bada men hur mysigt skulle det vara i ett väder som detta? Mamma kommer snart hit och hämtar mig, vet dock inte vad som kommer hända härnäst. Vill bara vila men samtidigt vill jag göra något, det är ju trots allt sommarlov och då borde man ju ta vara på alla dagar, de går fortare än vad man tror...

Ha en bra söndag och gör den så rolig som möjligt även om vädret inte ligger på topp!


lördag 14 juli natt/ söndag 15 juli morgon

Hallå Hallå!

Ligger här i sängen med Emmie och vi bara snackar och tar det lugnt. Har inte skrivit något idag för har inte riktigt haft så mycket att skriva om men ville bara skriva nu. Vi kanske ser någon film eller något eller bara fortsätter att prata... och spela rumble hehe. Men ha det så fint, puss!
 

När syster är som sötast

Aw


Mot gymmet

Hej! Emmie sov hos mig igår och det var mysigt! Nu ska vi gymma, sitter på tbanan nu. Med sådant här väder passar det jätte bra att gå och gymma tycker jag! Ha det bra puss


12 juli- Torsdag

Igår blev det inget inlägg, hade massor med annat att göra. Packa upp, umgås med mamma, fixa om i rummet( inget som var planerat men jag kände bara för lite förändring och är väldigt nöjd med resultatet hittills, lite smågrejer kvar att fixa) kolla på film och äta god mat! 
 

Får se hur bloggandet blir nu när jag är tillbaka i Sverige för anledningen varför jag skrev varje dag i Malta var för att få familj och vänner uppdaterade om vad som försiggick där. Men nu känns det inte lika viktigt på något sätt... Och jag kommer inte ta bilder varje dag liksom. Men jag tyckte verkligen om att blogga så jag vill inte bara lägga allt det åt sidan men jag vet inte ännu hur jag ska göra med denna blogg. 
 
Men vad jag vet nu är i alla fall att jag ska träffa Emmie idag för att mest umgås men kanske ska vi dra till Stan. Jag vill i alla fall köpa målarfärg för att måla min hylla vit. Men ha det så bra allesammans! 
 
 

Snart i Stockholm igen

Hej!
Har ganska så precis kommit ut från duschen, min sista kalla dusch här hos världsfamiljen. Åh, det känns faktiskt väldigt konstigt att lämna allt här, men samtidigt så SKÖNT att få komma HEM! Vet att jag skrivit ungefär samma sak tidigare idag men var tvungen att göra det igen!
 
Allt är packat och klart, förutom datorn dårå. Jag ska åka här ifrån om en timme för att möta gruppen och för att sedan åka en buss till flygplatsen. Om allt går som planerat beräknas flyget landa vid 1 tiden i natt.
 
Ha Det Bäst!
 

10 juli- Tisdag

Hejhej! 
Idag är alltså sista dagen här på Malta, blandade känslor vad gäller detta. Sorgligt att lämna allt här men skönt att få komma hem. Som jag planerat ska jag till Beach Club för att bara bada och sola och vid halv tre ska jag ta en promenad hem hit så då är jag nog hemma vid halv fyra. Jag packade och fixade igår kväll så det är i princip klart så det är skönt! Får se om jag skriver lite senare innan jag åker till flygplatsen, annars blir nästa inlägg i Sverige! Puss
 
Bilder tagna från google
Golden Bay högst upp och sedan Comino nederst. Åh vad fint det var på dessa platser 

9 juli- Måndag

Hejhej! Tog en dusch för ett tag sedan, alltid lika skönt efter en varm dag. 
Idag var det ju sista dagen i skolan så vi gjorde lite lekar. Man skulle också skriva sitt namn på ett papper och sedan skicka vidare det så att personer i klassen skulle skriva något positivt om en. Lite senare fick man en examenshatt och ett slags diplom. 
 
Sedan åkte jag till Baystreet och gick runt där ett tag bara för mig själv men sedan träffade jag Christina och hennes kompis så då gick jag med dem och efter ett tag tog jag och Christina bussen hem.
Idag ska jag bara vila och packa, en lugn kväll med andra ord. 
 
 

8 juli- Söndag kväll

Hej! Ska alldeles strax sova men tog lite bilder under kvällen som jag tänkte lägga in här. Festen var väl helt okej men jag var inte där särskilt länge, ändå bar jag en klänning och hade fixat mig haha! Det kom en del skum utsprutandes men jag stod på en lite avlägsen plats så det nådde inte mig, vilket var rätt skönt faktiskt. 
En låt fastnade i alla fall i huvudet efter att jag lämnade festen och den spelades under festen på båten också. Jannica och Laura visste på en gång vilken det var när jag nynnade på den så det var bra! 
Will.i.am ft David Guetta- Nothing really matters var det.
 
 
GODNATT!
 
 

Take Care

Den här låten är verkligen ''Dagens Låt''. Har lyssnat massor på den nu. Vet att den inte är så ny men har inte alls hört den mycket så den här kommer nog spelas ett flertal gånger på mobilen!
 

8 juli- Söndag

Hejhej på er!
Lyssnar på en massa musik och åt för ett tag sedan. Ska gå ut om 45 minuter då det är någon fest vid Beach Club. Ärligt talat så är jag inte så jätte sugen på att festa men det är ju bara några dagar kvar så det kan nog vara kul ändå, om jag tänker ett steg längre haha. Ja på tisdag bär det ju av till Sverige, bara några få små dagar kvar här i Malta. Men det känns verkligen att det är tid att komma hem nu, även om det är skönt här. 
 
Idag var jag på Beach Club och satt i loungen ett tag eftersom jag var väldigt trött. Efter ett långt tag gick jag ut och solade och badade vilket var skönt! Sedan gick jag och köpte en jätte god dricka på Marks and Spencer och därefter en pizza. 
 
 
 
 

7 juli- Lördag kväll

Hej på er!
Har rensat en hel del på datorn eftersom rutan med att hårddisken snart är full har poppat upp ett flertal gånger. Men nu hoppas jag på att den inte kommer upp på ett tag.
 
Jag valde att stanna hemma ikväll, kände helt enkelt inte för att gå ut liksom. Så nu tänkte jag berätta lite om dagen och sedan lägga upp bilder!
 
Idag åkte jag ju till Valetta för att gå runt och kolla hur det såg ut liksom. Kollade självklart i lite affärer också och kom inte hem tomhänt men köpte inte särskilt mycket heller. Lite senare stötte jag på Eddie och William så jag gick runt lite med dem och två kompisar till dem. Så det var trevligt! Något tag senare såg jag och Agnes, Angeliqa och Olivia. Försökte få med Christina till Valetta men hon ville bada och sola. 
 
Brukar aldrig skriva vad jag har på mig men det tänkte jag göra nu.
Linne-Bershka, Shorts-Pull and Bear
 
 

Ska kolla på en film nu, ha en bra kväll! 

7 juli- Lördag

Hejhej! 
Ska alldeles strax dra mig ut. Det är en fri dag idag så tänkte dra till Valetta för när vi var där, var vi inte där så länge så jag hann inte riktigt se så mycket. Sedan drar jag troligen till Baystreet. Ha en bra dag, puss!
 
Jag just nu 

6-7 juli, fredag natt, lördag morgon

Hej! Kom hem för 30 minuter sedan och har tagit en dusch nu. Var ju vid comino ikväll och det var mysigt! Dock var båten nästan 2 timmar försenad så det blev inte så mycket tid att vara på själva ön vilket jag är väldigt besviken över! Men visst, det var trevligt på båten. Massor med musik och dansande människor fast jag satt mest bara och snackade med olika personer.
 
Dagen började med att träffa gruppen vid Sliema för att kolla runt. Sedan var det skola och då hade vi ett prov kan man säga och det gick väl helt okej. Men en text handlade om fåglar och den förstod jag knappt och det visade sig att jag inte var ensam om det. 
Vattnet är verkligen så klart och fint i Comino!
 
Ska försöka sova nu, lite sovmorgon blir det i alla fall imorgon. Ha det bra, ta hand om er!

5 juli- Torsdag

Har inte tagit några bilder idag än så länge eftersom det inte hänt något speciellt idag, varit och solat och badat vid Beach Club tidigare på dagen och sedan var det skola. Och efter skolan gick jag hem. Igår och idag har jag verkligen saknat Sverige och alla där. Visst, det är verkligen skönt och mysigt att vara här men jag känner mig faktiskt redo för att åka hem nu. Men jag vill inte klaga och ska istället försöka njuta de sista dagarna här. 
 
Ska senare till Beach Club och får se vad som händer! Vill gå på bio någon kväll och det känns som att denna kväll kan vara passande för bio. Det är så mycket billigare här än i Sverige så varför inte passa på liksom? 
Får se om jag tar lite bilder ikväll, annars blir det bilder imorgon eller iövermorgon! För imorgon åker jag till Comino på kvällen, kommer troligtvis bli väldigt mysigt. 
 
Tråkigt att inte ha någon bild så har tagit några från google, tumblr.
 
 
 

Bilder från idag!

 
 

4 juli- Onsdag

Hej allesammans! 
Det blev ingen uppladdning av bilder igår kväll då jag kom hem sent och det enda jag ville då var att bara få sova. Men nu har jag i alla fall tid att lägga in bilderna från både förrgår kväll, igår och idag! 
 
Dagen började med att träffa gruppen, sätta sig i buss som skulle ta oss till Mdina. Det var en fin stad och anledningen varför vi åkte dit var för att den tydligen var Maltas huvudstad från början. Dock vet jag inte anledningen till varför Valetta sedan blev det. 
 
Vi kollade på ett museum, lite otäckt faktiskt. Massor av blodiga dockor i princip. Sedan gick vi på ett cafe och jag drack en vanilj milkshake, mums. 
 
Ska till stranden vid 8 och då ska vi ta ett kvällsdopp, mysigt! 
 
Förrgår kväll, bara bilder på trötta tjejer haha!
 
Linnea och Vendela
Tea och Amanda
 
Christina och jag 
 
Bilder från igår: 
 

Gör såhär, lägger in bilderna från idag i ett nytt inlägg! 
 
 

3 juli- Tisdag

Hejhej! 
Idag var det skola som vanligt- vi höll på med vårt projekt och sedan gjorde vi lite lekar. Vi delades upp i två grupper, alla skulle skriva en favoritfilm. En person i taget från en grupp skulle få en filmtitel av den andra gruppen, sedan ställa sig vid tavlan och rita saker om filmen, så att ens grupp skulle kunna lista ut vilken film det var. Min grupp vann hehe :) 
 
Idag kom två tjejer hit, Laura från Danmark och Jannica från Finland. De är jätte trevliga och vi har snackat massor med engelska så det är nice. 
 
Har för övrigt gått en hel del idag så det känns väldigt skönt nu i efterhand. Just i gåendet var det lite jobbigt ibland eftersom det varit ganska många uppförsbackar. 
 
Har tagit lite bilder både igår kväll och några idag, men Christina är inte här och hon har lagt laddaren någonstans som jag vet om. Raymond är heller inte hemma. Så förhoppningsvis kan jag ladda in bilderna senare ikväll. 
 
En sak jag lagt märke till mer och mer är att svenskar faktiskt kan ha en tendens att vara väldigt dryga. Ex. Ha svårt att lära känna andra och helt enkelt vara rätt så osociala. Tycker att det finns en hel del sådana i min grupp. Italienarna däremot är väldigt trevliga och öppna. I alla fall de jag snackat med. Vill inte dra alla över en kam men det är så jag känner. 
 
Ha en bra kväll, hörs!
 
 

2 juli. Måndag

Hej på er! Hur har ni det? 
Jag har i alla fall haft en bra dag idag. Denna vecka börjar vi skolan på eftermiddagen, alltså från 13-16. Så det kommer bli lite sovmorgon denna vecka, skönt. Men jag ska ändå inte gå upp så sent, vill ta vara på dagarna här. 
 
Eftersom det var fri dag idag tills skolan började, bestämde jag mig för att åka till Sliema. Anledningen var inte att  för att shoppa utan jag ville åka dit för att jag tycker att det är så fint där! Så mysigt med bänkarna som står precis så man kan sitta och kolla ut mot vattnet. Alla cafén och restauranger är också mysiga. Fast jag åkte ju inte iväg därifrån utan att ha köpt något, köpte en present till lillbrorsan. 
 
Sedan satte jag mig vid en bänk nära en fin fontän, så svalt och skönt. Åt lite av min lunch och drack vatten. Ja man måste verkligen dricka många mängder vatten här! Tror jag slarvat lite med det men ska försöka bli bättre. 
 
 
Från skolan- klotter, eller borde jag säga konstverk? haha
 
Ska alldeles strax äta middag och sedan promenera ner till Beach Club där det blir karaoke! 
Ha en fin kväll gott folk!
 
 

Lat

Hej! Här ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Nej, jag gick inte till Beach club i kväll. Ingen lust är anledningen. Plus att jag lyckades bränna mig en del idag, känns som att jag blir tröttare då också. Ska snart kolla klart på Shoo bre som jag började på igår kväll. Hoppas ni har en lite roligare och socialare kväll än vad jag har! Puusss
 
 Två låtar jag lyssnat om och om igen på idag är: 
 

1 juli Söndag

Hejhej på er!
Idag har jag bara låtit dagen gått åt till att bada och sola. Jätte skönt! 
Promenerade till Beach club och sedan hem från Beach club. Så har rört mig ganska mycket idag så det känns skönt! Ska troligen tillbaka dit vid 19 så då blir det en promenad igen. 
Medan jag gick tog jag ett flertal bilder på fina blommor, älskar dem och tycker det är jätte kul att ta bilder på dem. Så jag hoppas att ni inte tycker att det är alltför tråkigt att kolla på blombilder! 
 
 
Från Beach club:
 
Iste! Super gott när det är så varmt!

RSS 2.0