Slouched behind a keyboard, your fingertips are nails

Tillbaka i Svearike igen som fått massa snö nu inatt. Och det är så klart blandade känslor att vara tillbaka här igen, igår kändes det mest bara jobbigt men idag är det mycket bättre. Nu har jag fått sova ut och tror att jag redan börjat vänja mig vid den svenska tiden så det är ju super i så fall. Den här resan var verkligen en speciell resa för mig och jag är så glad över den. Vill skriva mer om den, om New York som jag inte skrivit något om här eftersom jag bara hade internet när vi åt på cafén och restauranger och då kände jag inte riktigt för att skriva på bloggen då. Men har inte riktigt tid nu för Wilma kommer snart hit :) Måste bara säga att det blev en riktigt stor temperaturskillnad när vi kom till New York. Från att ha haft nästan 30 grader varmt i Miami till att få runt 10 grader kallt i New York... Men båda städerna var verkligen mysiiga. 
 
 Den här låten lyssnade jag på massa i både Miami och New York

I fall asleep in an American flag, I wear my diamonds on Skid Row

Nu är klockan snart nio på kvällen här i Miami och snart blir det lite efterrätt med goda jordgubbar. Det här är den sista kvällen här så det känns faktiskt sorgligt. Att bo hos några är något helt annat än att bo på ett hotell. Man kommer in i den ''amerikanska'' vardagen på ett helt annat sätt än om man bor på hotell. Har liksom inte riktigt känt mig som en turist på samma sätt som när jag bor på hotell. Det har verkligen varit så mysigt, ett tag kändes det som att jag nästan flyttat hit.. haha ja kanske lite överdrivet men jaa. 
 
Imorgon sätter sig alltså jag och mamma oss på ett tåg som går till New York och som tar 30 timmar, rätt lång tid men det lär finnas en del saker att se under resans gång. Har också laddat ner ett par filmer som verkar riktigt bra. Och så ska jag försöka plugga lite eftersom jag missar hela första skolveckan. Som känns så jävla skönt haha fast alltid lite jobbigt att missa en del såklart. 
 
Ja, det finns mycket att berätta om de här dagarna men känner inte för att lägga ner den tiden nu. Förhoppningsvis orkar jag det när jag kommer hem till Sverige. Nu ska jag äta jordgubbar och sedan packa. Puss
 
 
 
 
 

RSS 2.0