And no one understands what we went through.

Och vem pluggar på en lördag? Jag. Många har sagt att man inte ska plugga på lördagar för då ska man liksom ha kul. Men när matteprovet är på en tisdag känner jag att även lördagen måste bli en pluggdag. Man kan ju dock göra något roligt senare på kvällen. Igår var jag i alla fall hos morfar och pluggade matte och klockan blev ganska mycket så då sov jag där.

Och jag kom hem till pappa för kanske en halvtimme sedan. Satte på tvn men kollar inte riktigt, ska snart sätta igång med matten.

I fredags var jag i skolan som vanligt och sedan efter skolan träffade jag Emmie, Tina och Agnes. Vi åkte till Lager157 i Handen vilket tog en timme. Lager157 är som ett litet outlet och det fanns massa fint där. Köpte en svart volangtröja från Bondelid och en mörkrosa tröja från deras egna märke(alltså Lager157) och sedan två julklappar.

Har inte så mycket mer att skriva, kände bara att jag ville skriva lite här. Ha en fin söndag❤


And it's breaking over me, a thousand miles down to the sea bed

Jag önskar att jag bara kunde skratta nu och att det skrattet skulle kännas så äkta. Men just nu är det så mycket lättare att bara låta tårarna falla istället.

Jag vet inte vad det beror på riktigt, vissa stunder är man ju bara extra känslig och kan gråta så enkelt. Men det finns lite grejer som trycker på, som behöver komma ut. Saker jag nog borde bekänna, lägga korten på bordet liksom. Men hur ska jag bekänna dem? Skulle vara så skönt att bara skriva ut allt här men då kommer ändå ett hinder, jag vet ju inte vilka som läser.

Men med ett "kodat" språk kan jag ändå få ut en del. Jag tror jag har råkat ut för lite saker, känslomässigt i mitt huvud. Allt för många gånger har jag tillåtit mig börja känna en massa utan att tänka på hur konsekvenserna blir. När man väl är lycklig och allt känns bra, tänker man inte så mycket på att allt bara kan bli fel. Man vill ju inte trycka ner sig när man är lycklig. Men sedan när man befinner sig där då allt inte längre är så bra, frågar man kanske sig själv varför man inte kunde tänka steget längre.

Det här handlar nog en del om självkänsla, hur bra man känner sig själv och hur mycket man faktiskt bryr sig om sig själv. Och sedan ens erfarenheter, kanske bär man på en massa dåliga eller förhoppningsvis flera bra, eller så har man inte alls några erfarenheter.

Nej nu känner jag inte att jag kan fortsätta skriva mer. Tyvärr. Det blev bara stopp. Fortsätter någon annan gång.

Trots alla motgångar man stöter på, försök alltid le❤


material happiness

Det är inte så att jag känner någon brist på saker, jag har liksom det jag behöver. Men med tanke på allt som finns, och det är verkligen mycket, är det svårt att inte känna sug efter vissa saker. Så därför tog jag mig tid att tänka lite på vad det egentligen är för saker som lockar mig mest just nu. Därför gjorde jag ett litet collage med alla de prylarna.

Det är ju ett tag kvar till jul men tänkte ändå att de här skulle passa till "julklappslistan". Gjorde " " eftersom jag aldrig brukar skriva julklappslistor hehe, det var mera när jag var liten som jag gjorde det eftersom kompisarna höll på med det. 

1- Missioni inspirerade byxor som tyvärr inte verkar finnas tillgängliga att köpa någonstans just nu men jag hoppas verkligen att de kommer finnas det snart. Behöver inte vara just de på bilden men det var den bästa bilden jag hittade. 
 
2- En vanlig enkel tröja från Odd Molly men ändå stilren och väldigt behaglig. 
 
3. Text som man kan sätta på väggen, inte helt säker på just den texten då det finns andra fina också. Svårt att se vad det står där nere men hela texten lyder: ''In dreams and in love there are no impossibilities''. 
 
4. Marockans olja som gör håret mjukt och fint. Oljan gör också håret starkare och den är bra för kluvna toppar. Har en liten flaska men den är snart slut.
 
5. Fin vit tröja från Bondelid med små detaljer som knappar och volang.
 
6. Doftljus från Voluspa som har en doft av persika och röda vinbär, så gott!
 
7. Älskar det här underklädes-setet från Lindex.
 
 

So I stayed in the darkness with you

Juridikprovet avklarat, åh så skönt det känns. Dock vet jag inte hur det gick men det vet man ju aldrig innan man får resultatet men det kändes ganska bra i alla fall. Inte samma känsla som när jag presterat uruselt på ett matteprov med andra ord.

Jag lyssnar på "Never let me go" just nu som jag gjort flera andra gånger den här veckan. Jag är tagen av denna låt, så fantastisk på så många sätt. Absolut en av de vackraste låtarna jag hört och då har jag ändå hört många under mina år.

Annars då? Jag kom hem strax innan fem, fick jättegod middag och kollade på dawsons creek. Snackade också lite med mina fina vänner. Och snart ska jag snacka med en person om lite saker som jag anser behöver klaras ut. Så jag hoppas att det ska gå bra.

Imorgon är det skola som vanligt men sedan på kvällen blir det lite speciellt för då ska jag träffa min gamla klass på återträff. Ska bli kul eftersom flera av dem har jag faktiskt inte sett sedan 9ans avslutning. Sjukt.


Then I heard your voice as clear as day, and you told me I should concentrate.

Försöker plugga juridik men min mage är så elak så det är lite svårt att koncentrera mig. Så det fick bli lite paus med musik och då blev jag plötsligt sugen på att skriva lite här på bloggen. Har känt mig lite olustig de senaste dagarna, lite deppig på något sätt. Det kom bara över mig att det är så mycket som händer i mitt liv just nu, att massor fått mig så lycklig medan annat bara gjort mig rädd.

Men sedan tänker jag ett ögonblick att livet bara står still ju. Jag vet inte, känslor är inte alltid logiska, många gånger är de jävligt ologiska. Men livet är roligt, för det mesta skulle jag vilja säga. Vissa gånger känns det outhärdligt, som att det bästa bara skulle vara att ge upp och sluta känna, sluta känna allt det där vi kan känna. Sorg, ilska, irritation, glädje. Men det är just det vi gör, vi människor och det är något man helt enkelt får ta och finna sig i, när man är med i världens största spel- livet.

Vad jag tycker om att skriva och filosofera( kan man säga det? ) jag är väl ingen filosof men visst tycker jag om att tänka och spekulera kring saker som handlar om livets alla gåtor och allt annat som rör oss.

Jag ska nog börja skriva här oftare för nu känns det faktiskt skönare, när jag fått skriva av mig. Som om jag lättat på mina känslor. I alla fall en liten del av dem.

Nu avrundar jag nog här, även om jag skulle vilja skriva mer. Behöver ta ett bad för att förhoppningsvis lätta lite på mensvärken(varför har vi kvinnor drabbats av detta??) och sedan fortsätta med juridiken. Skönt att börja halv 12 imorgon. Puss


And the arms of the ocean are carrying me, and all this devotion was rushing over me

Hej här har jag inte skrivit på ett tag nu! Tänkte dock inte skriva särskilt mycket nu, utan tänkte istället lägga in några videos på tre tjejer eftersom jag beundrar deras röster så och så har de en del bra låtar också! Florence+The Machine, Lana del rey och Marina And The Diamonds.
 
Ska försöka skriva ett inägg någon annan dag snart. Annars har jag haft ett jättefint höstlov med roliga fester, filmkvällar och annat trevligt. Men tyvärr börjar det nå sitt slut. 
 
 
 
Till er som läser och kanske lyssnade på låtarna eller redan vet hur de här tjejerna låter, vem gillade ni mest? :)

RSS 2.0