All I know is that I should

Är ute och går lite, kände för att bara göra det. Satt ganska länge vid datorn eftersom den varit "död" en månad pga att jag inte haft någon välfungerande sladd men beställde en för några dagar sedan så den kom idag. Vet inte varför jag väntade så länge men har använt mobilen istället men nu när datorn väl är igång igen kom det på mig att jag saknat den haha.

Ekonomiredovisningen är över så det känns bra. Har ju dock lite saker kvar som jag tog upp igår men ska försöka låta bli att stressa för nu är ettan snart över!

Gjorde en spontan sak med Hamta och Wilma idag, vi alla tog hål i öronen haha. Jag tog vid öronvingen(tror jag det heter) där jag trodde att det skulle göra jätteont men det gjorde det inte, + ett till vid öronsnibben. 

Sedan när jag kom hem hjälpte jag till med lite saker och åt god middag som morfar hade gjort. 

Har inte så mycket mer att skriva nu, men ha det så bra puss

 

 


Why do we complicate things so much?

Nu är det verkligen inte lång tid kvar tills sommarlovet är här och det känns verkligen med tanke på att det mesta nu i skolan är klart. Men tyvärr kan man inte riktigt pusta ut än då det finns några saker kvar som ska göras. Ekonomiredovisning imorgon, svenskatal nästa vecka och en historiauppgift.

Igår på kvällen sprang jag och Emmie vid långsjön och det var skönt, det är så fint där med massor av fina växter och fåglar som kvittrar, fast inte för högt, då hade det varit jobbigt haha. Det är så skönt när det är svalare men samtidigt inte för kallt liksom.

Och i måndags var jag hos farfar och Marie, vi promenerade och då var det fint väder med sol. Sedan åt vi mat och pratade om allt möjligt, mysigt!

Nu blir det middag, sedan lite plugg eller ''repition'' inför redovisningen imorgon. Ha det bra, puss!

 

 


Let your soul catch the feeling, let me know when you feel it

Tänkte att jag skulle kolla igenom matten men kände att jag var alldeles för tankspridd för det, men så kom tanken upp att kanske skriva ett inlägg, så då bestämde jag mig för att göra det.

Är väldigt trött och vill nog egentligen bara sova, samtidigt som hjärnan är på högvarv och det finns så mycket att fundera över. Det går verkligen upp och ner med saker och ting, något som egentligen är helt normalt men som ändå kan kännas jobbigt. Att veta hur man ska hantera vissa saker, om man borde försöka göra något eller om det bästa är att låta det bli som det blir, är ibland ganska svårt.

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer kände jag, ögonlocken orkar inte längre hålla sig öppna haha..

Men det har i alla fall varit en mysig dag med underbart väder. Pappa, Charlie och jag åkte först till Jakobsberg för att köpa present och sedan åkte vi till Sundbyberg för att fira Emil som fyllde 15.


So let hit the sweet spots

Har precis kommit hem från Duvbo där jag och Emmie sprungit runt sjön och gjort lite andra övningar. Det blev bara spontant när vi snackade i tele, för då frågade Emmie om vi skulle ses så vi träffades vid halv nio. Känner att det är någon man bör göra mycket oftare, för det känns väldigt bra efter liksom.

Efter skolan drog jag, Hamta och Wilma till ett cafe i gamla stan efter ett tags letande och jobbade med vår affärsidé i ekonomin som snart ska vara klar.

Imorgon är det fredag, skönt! Ska ta ett snabbt bad nu, puss ha det bra!

 


Something happens and it seems like a strike of thunder

Oj nu var det nästan en vecka sedan som jag skrev senast.. Men det har varit så mycket i skolan, att jag nästintill känt mig berövad på mitt liv! Haha.. Nejmen det har ju varit så mycket med alla prov och så, men snart är hela "skiten" över, i alla för några månader.

Det är varmt ute men vädret är på sitt bästa humör skulle jag vilja säga, hoppas det ersätts med sol och blå himmel snart!

Har så mycket att egentligen ta upp men det skulle ta så mycket tid, och jag har lite annat att göra. Ska försöka fixa lite mer i bloggen, kanske börja skriva om lite annat, frågan är vad.

Men ha det så bra så länge, kram!

Här kommer lite bilder som tagits under cirka en vecka :)


Gegen alles, was mich hält Ich tausch' sie heute nacht

Håller på och pluggar tyska, typ pratar med mig själv och kollar upp bra ord. Har tyska nationella muntligt imorgon och tycker inte det är så jättekul att prata tyska men ska försöka göra mitt bästa.

Idag fyller fina Hamta år och tyvärr orientera vi tidigare idag, kanske inte roligaste sättet att fira födelsedagen men imorgon blir det i alla fall firning. Orienteringen gick inte heller sådär jättebra, både Hamta, Wilma och jag var väldigt trötta men men.

Vi slutade vid 11 och jag träffade mamma och sedan när Emma kom hem fixade vi bankkort till mig och sedan pass till både mig och Emma. Det tog ett tag och jag hade värsta huvudvärken så sedan när vi kom hem trodde jag att jag skulle spy men tog en tablett och sedan fixade det sig, men är så trött nu- men måste plugga ändå! Har inte så mycket mer att skriva nu och ska fortsätta med tyskan.

Hoppas ni haft en bra dag, puss!


This is what it feels like

Nu var det några dagar sedan som jag skrev här senast och jag har inte riktigt någon förklaring till varför, det har bara varit så mycket i huvudet, det har gått upp och ner och jag har inte riktigt känt för att skriva. När jag skriver vill jag liksom skriva om vad som hänt, hur jag känner mig men har inte känt för att dela med mig av så mycket under ett par dagar.

Men jag tycker om att skriva här så därför kände jag för att göra ett inlägg nu, dock orkar jag inte skriva så mycket eftersom jag måste plugga snart, det är verkligen jättemycket att göra nu de sista veckorna. Imorgon är det sista delen i engelska nationella, läs och hör så det kommer kännas bra att ha det avklarat.

Vill inte skriva för mycket om plugg men det är just det som påverkar en liksom men nu när det var Kristi Himmelsfärd har jag tagit det lugnt en del också, umgåtts med fina vänner och familjen. Igår var jag och Hatice i vår gamla skola och träffade våra "gamla" lärare och det var kul faktiskt, lite nostalgi.


Och jag vet att du är där fast du egentligen borde va här

Igår började dagen ganska sent eftersom jag just vaknade sent. Vi fick gäster vid fyratiden, min gudmor och hennes barn och morfar. Det var trevligt och vädret var fint ett tag så det var mysigt att vara ute och äta lite gott och umgås.

Träffade Filippa lite snabbt bara någon timme och vi drog ner till kungsan där körsbärsträden fortfarande var rosa, de är ju inte det så länge och jag ville inte missa dem. Dock blev det dåligt väder tyvärr och ganska så snabbt var det väldigt grått och tråkigt.

Sedan när jag kom tillbaka hem så var maten nästan klar och vi satt nere i vardagsrummet och åt gott och det var mysigt.


Idag blir det någon grillning senare, mer än så vet jag inte ännu. Ha det bra puss!


And I wait through the night cause I can't help the tossing and turning

Lite smått ångest att jag vaknade för en kvart sedan.. Men jag somnade vid 3-tiden så behövde väl sova.

Igår var det ju först skola och vi slutade vid 13 så jag åkte hem med en tung väska där massa skolböcker ligger. Gjorde inte så mycket, fixade lite hemma och tog ett bad.

Vid 18 träffade jag Claudia i fridhemsplan och vi drog ner till rålis där redan Lejla, Agnes och några till var. Vi grillade och hade det trevligt men lite efter 20 började det regna så vi drog upp till fridhemsplan och jag åkte hem och gjorde inte så mycket.

Men jag gick ut vid 22 igen och träffade Jennifer och vi drog till rålis ett tag men det fanns inte så mycket att göra där så vi promenerade istället till odenplan och gick in till ett internetcafe där det var massor som spelade, Jennifer älskar dataspel, dock inte jag så vi åt bara lite kebab vid restaurangen där när kl slagit 00. När vi var klara drog vi ut igen och hade det kul och några timmar senare köpte vi glass på donken och sedan drog vi hem.


The greatest trick that the devil ever pulled was convincing women that they looked better in their makeup

Har inte skrivit här på några dagar, har haft så mycket i huvudet och bloggen har då glömts bort lite.. Synd egentligen eftersom när det känns jobbigt ibland, är det skönt att just skriva här på min blogg.

Klockan är ganska mycket och jag orkar inte skriva en massa. Men idag var det i alla fall jättemysigt väder! Jag hade juridikprov idag kl halv fyra men både jag, Hamta och Wilma trodde att det var kl två.. Men vi var ute och njöt av solen och köpte shakes på espresso house och bara levde livet för ett tag.

Juste, klippte mig i lördags och mitt hår mycket kortare nu eftersom ca tio cm av håret var slitet, så det fick klippas av. Känns lite ovant men samtidigt mycket fräschare!

Börjar halv tio imorgon så ska ta en snabb dusch nu, puss ha det bra!


You know there's no one I can relate to

Snackar lite med Hatice om allt möjligt, så mycket som händer runt omkring liksom och ibland är det svårt att veta hur man ska hantera vissa saker. Men det mesta löser sig på ett eller annat sätt!

Imorgon är det engelska nationella uppsatsen och jag hoppas det kommer gå bra, gillar att skriva på engelska och hoppas det blir ett bra ämne att skriva om. Dock var det miljöfrågor man skulle diskutera om på muntliga delen som var för några veckor sedan men det gick ändå rätt bra.

Har ätit god mat och ska ta ett bad nu, därefter blir det lite plugg. OCH IMORGON ÄR DET FREDAG :)


It's true life will smile for you

Första maj bjuder på sommarväder, eller åtminstone en skön vårkänsla! Dock har jag behövt plugga en del men dörren står öppen och jag springer ut lite då och då bara för att känna solen och se den blåa fina himlen haha!

Valborg firades i Skarpnäck med en stor majbrasa och en massa fyrverkerier senare på kvällen, kändes som nyårsafton!


RSS 2.0