You gotta live before you learn. I wanted the truth, but sometimes the truth hurts.

Jag hade tänkt att sätta mig med matten nu men jag orkade helt enkelt inte, eller kanske gör jag det lite senare men kände att det var roligare att skriva ett inlägg istället! 
 
Idag har jag klättrat i berg med Emmie och Lasse och det var kul men ibland blev det väldigt läskigt eftersom vissa stigar var riktigt smala. Men det var häftigt, otroligt fin utsikt men lite skrämmande blev det när man såg hur högt uppe man var. Jag är väldigt rädd för höga höjder och därför vill jag inte kolla ner alltför ofta. 
 
Vädret var inte så jätte fint, ganska mulet och svalt så därför passade det ganska bra att göra en bergsvandring istället för att ligga på stranden när solen ändå inte är framme så mycket. Men i morgon ska det bli fint väder enligt väderprognosen. 
 
Lite senare, vid 17 tiden gick jag och Emmie ner och badade i poolen i alla fall och det var skönt, vattnet känns varmare när det är svalare i luften. Vi simmade runt, kastade boll till varandra och stod på händer. 
 
 
 
Igår var vi och shoppade i Las Palmas och jag hittade en del fina saker såsom några toppar, en klänning, smycken, jeans och en sjal. Efter det åkte vi hem och åt och jag och Emmie pluggade lite. Senare gick jag och Emmie och badade i poolen ett ganska långt tag. När det började bli svalare gick vi upp och åt och därefter lyssnade vi på musik och gjorde lite övningar haha. På kvällen åt vi god kokosglass och kollade på one tree hill. 

 
 

I hear you breathing in another day begins, the stars are falling out, my dreams are fading now

Hej! Kände att jag ville skriva ett litet inlägg, sitter i vardagsrummet och har precis ätit tacos, gott! 
Det har varit en jätteskön dag idag med mycket sol och bad. Så skönt att få bada i havet! Igår tog vi det också ganska så lugnt, jag och Emmie var väldigt trötta eftersom vi bara hade sovit några timmar men vi badade i poolen och försökte plugga lite vilket inte gick så jättebra så vi kollade lite på one tree hill. 
 
I morgon ska det bli lite mulet tidigare på dagen enligt väderprognosen så då ska vi åka in till stan för att shoppa lite. De har ju Primark här så där kommer vi självklart kolla. 
 
Hoppas ni har det bra i Sverige, får se när jag skriver igen och här nedanför är det lite bilder.
 
Puss
 

There's a deeper side of you, I know it's true

Hejhej! Sitter på tåget och är på väg hem till Emmie och det är bara några timmar kvar tills taxin kommer och hämtar oss. Vi ska upp vid tre och planet lyfter kl sex. Så skönt det ska bli! Känner hur nära värmen är nu.

Det var jättefint väder idag med sol och vacker blå himmel! Hoppas det håller i sig nu.

Får se hur ofta jag kommer skriva men har med mig datorn så kommer nog skriva några inlägg.

Puss


The things we used to do, we used to be I could be the one to make you feel that way

Hejhej! Har precis kollat klart på ett avsnitt på one tree hill. Är ganska trött men jag ska ut och gå lite snart. Sov hos Hamta igår och vi hade det trevligt, åt gott och kollade på en läskig film men jag var jättetrött så jag sov i omgångar och missade ungefär halva filmen. Sedan på morgonen åt vi frukost och kollade på repris av gladiatorerna. 
 
Vid tvåtiden träffade jag Filippa i stan och hon köpte ett par skor och sedan åkte vi hem till mig, snackade och åt kiwi. Tror inte riktigt jag klarar av att äta två kiwis för det svider lite på mina läppar nu men det är ju så himla gott så svårt att motstå liksom. 
 
Skriver kanske lite senare men just nu har jag inget speciellt att skriva om, puss
 
 

As life goes on I’m starting to learn more and more about responsibility I realize everything I do is affecting the people around me

Hej! Äntligen fredag, så skönt! Är hemma hos Hamta och vi sitter och äter korv med bröd just nu och vi har hållit på lite med svenskan också. Innan har vi bara tagit det lugnt, lyssnat på musik och pratat. Vi ska ut lite senare och köpa glass, maränger och grädde och göra marängswiss, så gott! 
 
Slutade kl 11 idag, väldigt skönt. Nästan så att det var lite onödigt att gå till skolan men ekonomilektionen var ganska viktig. Ha en fin fredag!
 
En bild från några veckor sedan

You left them running through my head you're always there, you're everywhere

Har precis dammsugit hela lägenheten, jobbigt men nu känns det mycket fräschare! Har ätit god mat, sushi till middag och sedan en bit kladdkaka. Jag har också suttit och skrivit på min novellanalys som jag i princip är klar med, hoppas bara att den duger. Ska kolla igenom den ett par gånger innan jag skickar in den. 
 
Är så glad, mamma kom hem med ett par primeboots som hon beställt från internet. De är en förtidig födelsedagspresent och jag älskar dem. Så sköna och fina. 
 

 

Dear math,I'm sick and tired of finding your "X",just accept the fact that she is gone.?

Sitter och försöker göra matte. Försöker att förstå de olika funktionerna men det går inte sådär jättebra.. Har en skål med torkad frukt för att bli lite uppmuntrad så att jag orkar ta mig tiden till att förstå.


You ask for the truth, but you know you could do so much better

Kom hem för ett litet tag sedan, vill bara ta det lugnt och kolla på någon bra film! Men icke.. måste göra tyska, svenska och räkna lite matte. Älskar mitt liv just nu. Verkligen. Eller kanske inte riktigt just nu. 
 
Jag var i alla fall hos min farbror och hans familj. Vi pratade och åt god mat och jag satt lite med lilla Anton. Så söt och fin! Det var jätte trevligt. 
 
Nu måste jag lämna datorn och istället börja plugga... Puss
 


I'd find a million ways to say I love you sing a million songs to make you smile

Hej! Idag har det varit en ganska seg dag med b.la humörsvängningar... 
Känner att helgen gick så himla fort! Men det är väl bara att acceptera att det är skola nu och köra på, och trösta sig med att det snart är lov. När jag kom hem pratade jag lite mamma och gjorde en yoghurt och musli och skar upp en apelsin och en kiwi, så gott. Sedan satte jag mig med några noveller och började läsa men är inte klar, tog lite rast och har kollat runt lite på datorn. 
 
Vi ska skriva en novellanalys på onsdag och så ska vi välja en eller flera av de fem noveller vi fick idag. Jag har inte valt än men jag älskar att skriva om kärlek och känslor och en av novellerna handlar om olycklig kärlek så jag kanske ska ta den. 
 
Ja, det var väl det jag hade att berätta i nuläget. Hoppas ni fått en bra start på veckan!♥
 

If you love me, then let it be beautiful

S Ö N D A G!
Imorgon är det måndag och en hel vecka skola... Men veckan efter det är det sportlov! Åh så taggad jag är, känns inte som att jag brukar vara så här glad över att få åka iväg men nu känns det verkligen skönt! 
 
Det har varit en riktig slappdag idag, jag har inte gjort någonting i princip men jag ska göra lite tyska och matte så fort jag är klar med det här inlägget. Igår var det ju också ganska lugnt men jag gick ut vid åtta-tiden och träffade Emmie, Tina, Agnes, Elise och hennes kille vid halv nio. Vi umgicks och hade det kul och lite senare kom det tre killar till. Vi somnade runt tre och vaknade elva.


t's not much of a life you're living it's not just something you take, it's given

Herre vad denna dag är seg! Har inte gjort någonting i princip och flera gånger har jag tänkt att jag kanske ändå borde sätta mig och göra lite matte när jag ändå inte har något annat för mig, samtidigt som jag vill gå och gymma. Men jag ska försöka göra den här dagen lite roligare i alla fall på något sätt! Jag kan ju börja med att fixa mig, brukar bli mer motiverad till att göra saker då för om jag går runt med pyjamas har jag bara lust att typ bara sitta och kolla på film. 
 

Cause that truth hurts, and those lies heal and you can’t sleep thinking that he lies still

To choose between whether you should stay and try or just move on, may be one of the hardest things to deal with.
 
Det är inte alltid lätt att veta hur man ska agera i svåra situationer, hur man ska ta itu med vissa saker och hur man ska förklara något på bästa sätt. I vissa fall kanske det inte ens är värt att offra sin tid till sådant som helt enkelt inte förtjänar en andra chans eller till sådant som ändå inte kommer bli bättre. Men när vet man att något är värt att kämpa för och när vet man när man bara ska låta bli att försöka sätta tillbaka pusselbitarna på plats?
 
Vissa perioder kan kännas så lätta, allt är bra och man är hur lycklig som helst. Man förundras av hur svårt allt en gång faktiskt var. Men bara något tag senare kan man vara tillbaka då man kände att hela ens värld bara höll på att rasa samman även fast den var långt ifrån i närheten att göra det. 
 
När det är som jobbigast i livet kan den skönaste åtgärden vara att bara krypa ner under täcket och sätta på sin favoritlåt. Men hur länge kan det hjälpa innan man känner hur frustrationen och ångesten sakta växer fram igen? 
 
Livet är för kort för att känna rädsla och ångest. Varför ska man ens behöva göra det? Varför ska man behöva få ångest för att det gick skit på ett prov, för att det slutade alldeles för dåligt med en kille och för att det helt enkelt inte blev som man hade tänkt sig? 
 
Vi är människor med fel och brister och för att kunna förbättra oss måste vi våga testa saker, misslyckas och försöka igen. ''Fall seven times, stand up eight''
 

We're driving slow through the snow on 5th Avenue and right now radio's all that we can hear

Sportlov om bara en vecka, åh så skönt det kommer bli! Jag och Emmie ska åka ner till Canarieöarna där farmor och Lasse är och det ska verkligen bli kul och så skönt att få uppleva värmen! Är så trött på vintern, det behövs verkligen sommar nu♥♥♥
 
Just nu sitter jag i vardagsrummet med Charlie och han spelar på min iphone. Snart blir det middag och sedan ska vi kanske se på någon film. Hoppas ni får en fin fredag!
 

I feel just how you feel tonight, let me prove what i can do

Hej! Det blev sushi med tjejerna och det var jättegott och trevligt!
Nu ska jag alldeles strax ta ett bad och sedan läsa lite ekonomi.
Hoppas ni är nöjda med denna dag! Puss <3
 

Happy Valentines Day!

Glad alla ♥-dag på er alla! Hur ska ni spendera den? Jag ska ut lite senare med tjejerna och äta på en mysig restaurang och bara prata och umgås. 
 
Dagen har varit bra, jag hade juridikprov idag vilket jag var ganska nervös för men när jag väl satt och gjorde provet kändes det bra, det var faktiskt ganska roligt att göra det. Så nu är det bara att hålla tummarna att det gick bra. Lunchen var väldigt god idag, lax med potatis och sallad och laxen var väldigt fräsch! 
 
Ska alldeles strax dra mig mot stan för att möta upp tjejerna. 
Ha en fin och mysig dag allihopa!
 
 

See, I dont know why I liked you so much I gave you all, of my trust

Så trööött! Klarar inte av att gå upp vid sjutiden.. alldeles för tidigt. 
Jag var i alla fall i skolan idag och det gick bra på lektionerna och så trots att jag var så trött. Känns alltid lite oartigt att sitta och gäspa lite då och då men vad ska man göra, svårt att kväva en gäspning. Idag är det plugg som gäller eftersom det är juridikprov på torsdag och så har jag en muntlig läxa på tyska och att prata tyska är inte något jag direkt gillar så jag måste ta mig tid att öva ordentligt... 
 
Har i alla fall precis kollat klart på ett avsnitt av one tree hill och ska snart sätta igång med pluggandet även om det skulle kännas såå mycket skönare att bara få sova för ett tag.
 
Igår fick jag besök av Wilma och Hamta, haha de bara ringde och sa att ''nu är vi Stadshagen och tänkte hälsa på dig'' så de kom med glass och vi satt och prata ett tag och passade på att träna lite juridik också. 
 

for better or worse after all sickness and health after all

Istället för att vara i skolan är jag hemma eftersom jag vaknade upp med illamående och en jobbig huvudvärk. Men jag bestämde mig för att göra en frukost med mackor, yoghurt med musli och te. Oftast när jag mår illa brukar jag inte vilja äta men jag vet att det är just det som brukar få mig att må bättre så jag åt faktiskt upp i princip allt fast dock tog det ju ett tag. Känner mig i alla fall bättre nu och ska sätta igång med juridiken snart.
 
Ta hand om er♥
 

Starships were meant to fly hands up and touch the sky

Den här killen har så fin röst och så fint utseende. Ni kanske redan har sett honom, annars borde ni tar er tid till att lyssna när han sjunger. 
 

Close to each other that's when we uncover

Hej! Söndag... en såndär slappdag verkar det bli för mig. Ska plugga en hel del juridik och det vi läser om just nu är väldigt intressant, avtalsrätt och köplagar. Har inte så mycket att skriva just nu men har gjort två små collage av bilder från den här veckan som ni kan kolla på om ni vill. 
Ha en skön söndag, puss
 
 
// 1:a bilden- massor av feferoni(skrutt?) som jag och Hamta åt, jävligt törstig efter det//
// 2:a bilden- jag och Hamta på någon lektion under veckan//
// 3:e bilden- fika i fredags med pappa i viksjö//
// 4:e bilden- kvällsgott med frukt och grönsaker hos Julia i fredags//
// 5:e bilden- god frukost i lördags hos Julia//
// 6:e bilden- jag, redo för tjejmiddag hos Wima//
// 7:e bilden- marängswiss till efterrätt hos Wilma, goottt!//
// 8:e bilden- presentöppning!//
 

Live while we're young

Hejhej! Är på väg hem med Hamta från Wilmas tjejmiddag. Det var jättetrevligt och god mat!
Nu är jag väldigt trött så vill bara krypa ner i min säng haha..
Skriver imorgon igen, puss


Don’t you worry, don’t you worry child see heaven’s got a plan for you

Hejhej!
 
Är på ett fik med min barndomsvän Julia som jag inte träffat på väldigt länge! Så det är jättekul och vi ska gå hem till mig nu. Skoldagen var kort idag vilket var skönt, en åklagare kom och pratade och det var väldigt intressant.

Har inte så mycket mer att skriva nu men ha en fin fredag!
 

I know we're only half way there but you take me all the way

Torsdag! Imorgon fredag, skönt! Dock har det varit en ganska lugn vecka men alltid soft med helg!

Idag hade vi matte i två timmar och det var väl helt okej, sedan engelska där vi skulle ha våra presentationer för små grupper och jag hade en presentation om Syd Afrika och det gick rätt bra.

Efter skolan åkte jag, Wilma, Hamta och Gonca till stan och kollade lite i affärer. Och sedan jag kom hem har jag tagit det rätt lugnt och nu ska jag äta.

Ta hand om er!


I'm kicking the curb cause you never heard the words that you needed so bad

Orkar inte göra något mer ikväll, vill bara ta det lugnt, bada och kolla på one tree hill. Men jag måste skriva klart engelskan tills imorgon...

Idag var det ju besök på riksdagen och det var intressant, synd dock att inget möte var igång. Efter det lunchade jag och tjejerna på Kungshallen och åt gott.

Efter skolan skolan åkte jag till farfar där min farbror var som skulle hjälpa mig med matte så vi satt några timmar med matten och det gick ganska bra!


Many times I've been told speak your mind, just be bold

När jag väl får möjligheten att sova till nio på en skoldag ska jag självklart vakna redan vid halv åtta och inte kunna somna om... Beror kanske på att jag somnade strax innan 23 igår.

Idag blir det iaf riksdagsbesök kl 11 med klassen. Tror det kommer bli intressant. Sedan ska vi tillbaka till skolan och förmodligen äta och därefter ha lektion.

 
 

I know the perfect time and baby that's never

Hejhej! Sitter och lyssnar på skön musik, innan satt jag nere i vardagsrummet och umgicks med pappa och Charlie. Vi ska snart åka till donken eftersom Charlie så gärna vill äta där. Det har varit lugnt i skolan, vi fick veta massor om hur vi ska göra vår vetenskapliga rapport om en konflikt i ett land(jag ska skriva om Syrien) och det är ett stort arbete som ska vara klart i slutet av april. Sedan hade vi idrott där vi spelade innebandy och basket.

Ja det var väl det jag hade att säga för stunden. Smakade idag för första gången Aloe Vera drycken vilken många inte tyckt var god medan vissa verkligen älskar den. Jag tycker den var rätt god, tur! Annars hade jag slösat 25 spänn haha...


I don't know where to start, I'm just a little lost

Har varit trött i princip hela dagen, vill försöka sova runt nio så jag får en lång sömn hehe. Men det har i alla fall varit en lugn dag, vi var på bio med klassen och såg "Ego" och den var väldigt bra tycker jag! Efter gick jag och tjejerna och fikade för att fira Wilma som fyller år idag.

Hoppas ni fått en bra start på veckan!


You're not even there It's just a feeling, just a feeling that I have

Go'kväll
Sitter i sängen och smuttar lite på mitt chai te samtidigt som jag äter lite blodapelsin. Ska alldeles strax sätta på ett one tree hill avsnitt men kände bara att jag ville skriva lite här innan. Igår firade jag ju somsagt min syster med släkt och vänner. Vid åtta tiden åkte jag till Fridhemsplan och träffade Emmie och Agnes och lite senare kom också Tina och Katta och några killar. Vi snackade mest och lyssnade på musik och sedan runt halv tre gick jag och la mig för kände mig så trött och det tog inte lång tid förens de andra också gick och la sig. 
 
Idag har det bara varit en lugn dag i princip, har umgåtts med pappa och Charlie. Känner att jag ska försöka sova ganska tidigt idag, har inte sovit så mycket som jag hade hoppats i helgen. Roligare att vara vaken än att sova liksom men när man väl är trött är det verkligen skönt att få sova. 
 
Hoppas ni haft en fin helg, puss 

 


They bring me back to you

Hej!
Är hemma och har firat syrran och det har varit trevligt med god mat. Ska snart ut och träffa Emmie och några fler. Hoppas ni får en fin lördag puss!


Today is yesterday when you don't know how to rebuild the walls that someone has knocked down

Hej hej! Sitter på tåget och är på väg till Emmie och sen ska vi hitta på något roligt. Så skönt att det är fredag nu och helgen är fri från plugg.

Åt middag med pappa, Charlie, Marie och farfar vilket var trevligt. Pratade en hel del om olika saker gjorde vi också.

Hoppas ni får en bra fredag


RSS 2.0