Big enough to take these broken hearts and put them in it

Hej har inte så mycket att skriva, har precis tagit ett skönt bad :) Idag var det ju skola som vanligt, började halv tolv och slutade fyra. Igår skulle jag och Emmie simmat men hon är förkyld tyvärr så vi åkte till kista istället och kollade i affärerna. 
 
Ville mest bara lägga in lite bilder, får skriva mer nästa gång. Godnatt puss!
 
 
Såhär såg jag ut idag
Hamta, Wilma och jag igår♥
 
 
#hadevariträttawesome

I'm about to drive in the ocean I'ma try to swim from something bigger than me

Denna låt är fast i mitt huvud men vad ska man göra, det är ju trots allt Frank Ocean som sjunger<3... Känns bara lite konstigt att jag inte hört den tidigare än för några dagar sedan!
 
Annars då? I fredags träffade jag pappa som jag inte hade gjort på länge. Vi gick en promenad i stan, köpte ett par svarta jeans till mig och tog en fika. Senare på kvällen träffade jag Emmie, Tina, Elise och några fler och kollade på film. 
I lördags kom Marika, Astri och Mandela hit och vi pratade en massa, åt god mat och lyssnade på musik. Det var mysigt det. I söndags, alltså igår träffade vi dem igen eftersom Astri sjöng i Filadelfiakyrkan. Det var som ett firande av Martin Luther Kings 50års-jubileum och då var det en massa sång och det var jättebra! Efter det gick vi ut och åt, jag åt cannelloni vilket var väldigt gott, och sedan panacotta som jag delade med Astri. 
 
Nu ska jag göra lite matte och sedan ta ett bad, ta hand om er!
 
 Såhär såg det ut!
Fick äta på två bord haha
Panacotta..muummss..
Och så lite egoo

Every word I cut you down is playing in my head, like a scar face crime scene ain't no bringing it back

 
Lite lätt kvällsångest som snart kanske blir nattångest om jag inte hinner somna innan tolvslaget. Varför ens behöva känna såhär? Det är ju fredag imorgon. Men jag känner bara att jag vill bli frii, bli av med sådant som ibland kommer och spökar och tynger mig... Jag har inte tid att oroa mig för annat än skolan, det räcker gott och väl att ha lätt panik över prov. Med det sagt finns det en del som behövs lösas/klaras upp och det skapar en viss panik inombords... Frågan jag ställer mig är: klarar jag det här?

Ja, kände helt enkelt för att skriva av mig lite. Det kanske lät värre än vad det egentligen är, men ibland kan paniken bara skölja över en men det gäller att finna åtgärder så att man inte fastnar där!

Annars har det varit en bra dag, Sybil och Sandra var här och åt middag, mysigt! Imorgon är det som sagt fredag och det känns skönt! Nu ska jag försöka sova, ska upp halv sju imorgon. Godnatt!


When our words collide, I'm gonna drown you out before I lose my mind

Hejsan bloggen, kände att jag borde skriva ett litet inlägg! 
Ja, nu är ju skolan igång igen och då menar jag det verkligen för vi har redan fått en del läxor och börjat lära oss nya saker i ämnena. Och ja, det kommer bli svårare nu i tvåan vilket ger mig lite panik men jag ska försöka koppla bort den och istället koncentrera mig på lektionerna och göra mitt bästa. 
 
För övrigt var det ju trevligt att träffa kompisar igen och jag har haft på mig sommarkläder som om jag fortfarande är kvar i Turkiet, sommaren är inte över än! Efter skoldagen igår åkte jag, Hatice och Lejla till Sumpan och träffade  Emmie, Agnes, Tina och Elise och satt i solen och snackade. Åkte sedan hem ett tag men gick ut igen vid kl sex och träffade dem igen plus flera andra förutom Hatice och Lejla, och åkte till Solvik. Och jag och Agnes tog ett dopp, vilket var nice! 
 
Idag var skoldagen helt okej, ganska lång men i morgon börjar jag halv 12 som jag kommer göra varje onsdag så då blir det lite sovmorgon :) Jag träffade Emmie idag också vid kl sex för att simma, vi var och köpte simkort(alla tror typ att jag menar det kort man har till mobilen) igår. Vi simmade ganska många längder och det kändes riktigt bra efter och vi ska simma två gånger i veckan. 
 
Nu ska jag kolla ett avsnitt av Dawson's Creek som jag inte sett på ett tag, puss ha det bra!
  
 
Den här låten spelades en massa i Turkiet så den fanns i mitt huvud, väldigt lätt att den fastnar så lyssna på egen risk haha
 
Coola tjejer efter ett dopp!

Though our feet might ache, the world’s upon our shoulders

Nu är jag hemma i kalla Sverige.. hehe. Jag och mamma kom hem inatt vid fyra och vid halv fem tror jag att jag somnade. Kände mig väldigt seg när jag vaknade strax efter tio eftersom jag var väldigt snorig( har råkat på någon liten förkylning) men jag kände ändå att det var bäst att gå upp. Tog det mest bara lugnt, snackade med mina fina vänner och lite senare började jag packa upp sakerna ur väskorna. Och det var ganska jobbigt men skönt att få det överstökat. 
 
Jag pratade med Emmie i telefon och hon kom hit vid fyra och vi var ute men sedan började det regna så då gick vi hem till mig. Så eftersom vi inte träffats på två veckor hade vi mycket att snacka om. Senare åt vi middag med mamma, Emma och morfar. Och lite strax innan nio åkte Emmie hem så då tog jag ett bad och fixade mig. 
 
Det är ju skolstart imorgon och jag vet inte riktigt vad jag känner inför det.. Lite lätt ångest måste jag nog medge eftersom det innebär tillbaka till ''det vanliga'' liksom, med plugg och allt. Men samtidigt försöker jag tänka på att det kan vara roligt också, dock går det inte så bra eftersom jag föredrar sommarlooov! 
 
Ska läsa lite och sedan sova, känner mig trött. Men här kommer lite soliga bilder från Turkiet♥
 
 
Shoppade en del och får se om jag lägger in sakerna i nästa inlägg, som kanske blir imorgon. Godnatt!
 

In the city that never sleeps, when the night is young

Hej! Detta nedanför skulle publicerats igår men antingen var internetet eller blogg.se trögt så det gick inte, men nu så:) kunde dock inte ha med några bilder, men de kommer när jag är hemma!

Hej hej! Nu är det bara imorgon och lite av lördagen kvar innan jag åker tillbaka till Sverige och det har ju inte blivit något bloggande alls under tiden här i Turkiet. Det beror mycket på att jag inte har något internet på rummet så jag har därför inte surfat så mycket och när jag gjort det har jag inte tänkt på att blogga.

Men det har i alla fall varit jättebra här, dock väldigt vaarmt men det har varit riktigt nice när man varit nere vid stranden. Vi har badat en massa vid stranden och åkt på båtturer där man kunde bada ifrån båten :)

Eftersom vi bor i lägenhetshotell har vi lagat en del egen mat, men det har också blivit några goda luncher på strandrestaurangerna och mysiga middagar inne i "staden". Det är så mysigt på kvällarna, alla cafeer/restauranger och affärer är öppna och massa människor ute. Igår var jag och mamma på en jättemysig uterestaurang med god mat och livemusik.

Har tagit en massa bilder såklart men lägger bara in några få nu och mer sedan när jag kommer hem, när jag har datorn. Hoppas ni har det fint!


If you tell me I'm wrong, I don't wanna be right

Igår blev en lång natt. Jag var på fest med Emmie, Tina och Elise i Stora mossen. Alltid kul att dansa och träffa nya människor :) såg också vissa som jag inte sett på jättelänge.

Nu befinner jag mig på Arlanda eftersom jag och mamma ska åka till Alanya och vara där i två veckor. Så skönt! Kommer alltså tillbaka lagom till skolstarten...

Får se hur det blir med bloggandet. Ha det fint i Sverige, just nu är det ju kanonväder :D


If one thing I know, how far would I grow? I'm walking down this road of mine, this road that I call home

1a augusti idag! Känns inte riktigt som det med tanke på vädret då det har varit väldigt växlande med massa regn och gråa moln ena sekunden och sedan molnfritt med sol. Och det känns lite läskigt att tiden går så fort.. 

Vaknade vid tio av att Emma vaknade(hon sov hos mig, hon frågade igår om hon fick och det har aldrig inträffat innan hehe) men det gick bra:)

Vid 12 träffade jag Emmie för att bada så vi badade tills det helt plötsligt började regna.. Men sedan klarnade det upp så vi hoppade i ett tag igen men vid 14 fick det räcka så då åkte vi hem.
Och vid 16 kom mammas kompis Lena och hennes kompis Marian som bor i England och är här och hälsar på några dagar. Vi åt god mat, pratade och gick en promenad :)


RSS 2.0