They always telling me to be through with you

Allt jag skrev bara försvann, det var bara borta helt plötsligt liksom och eftersom jag är lat och har annat för mig gör jag en snabb sammanfattning!

Idag hade jag bara en lektion, började elva och slutade tolv men stannade kvar i skolan, åt lunch och pluggade lite. Därefter drog jag hem till mamma, vi snackade om allt möjligt, sådant som behövs ibland och senare kom Emmie. Vi snackade också om allt möjligt och åkte till Sundbyberg och hade det trevligt och planerade lite saker. När klockan blev halv åtta åkte jag hem till pappa och åt middag och sedan har jag inte gjort så mycket. Snackade med Hamta nyss och vi planerade lite inför morgondagen.

Puss godnatt


Move back to the scene where I seen you first

Hej hej, försökte hitta en bra inledning på detta inlägg men kom inte på något bra haha.. Så det fick bli hej hej.

Känner mig så seg, det blev ganska sent igår men jag ville inte gå upp för sent men nu känner jag att skulle behövt sova längre men whatever, får försöka somna relativt tidigt ikväll istället.

Helgen har varit ganska bra. I fredags åkte jag, pappa och Charlie till farfar och Marie och åt god middag. Senare kom Jakob, Angelica och Anton så det var jättetrevligt! Vi åkte hem vid halv nio och jag hade tänkt träffa några kompisar men orkade inte det så kvällen avlutades framför soffan till en ganska så bra film, the cooler.

Igår träffade jag Filippa vid ett-tiden och vi satte oss vid en brygga, lyssnade på musik, pratade och drack lite gott. Senare åkte vi och träffade några andra och vi satt i en skog och grillade vilket var mysigt och klockan blev ganska sent så min kära mamma kom och hämtade mig. Så jag sov hos mamma, och åkte till pappa vid två tiden idag.

Tog en snabbrunda på T-centralen först, hade kvar 200 på mitt ginatricot presentkort och jag hittade en tröja och nagellack. Besökte även kicks där jag köpte en ny mascara och en ny eyeliner eftersom de nuvarande snart är slut.

Hoppas ni haft en fin helg!<3


How many times can we win and lose?How many times can we break the rules between us?

Imorgon är det fredag! Kan inte komma på när jag senast uppskattade den så mycket som jag kommer göra imorgon! Det har varit så himla mycket den här veckan och det mesta jobbiga är över.

✔ Alla svenska nationellaprov är klara!
✔ Min konfliktanalys är äntligen klar!

Just konfliktanalysen tog jävligt mycket tid från mig och i omgångar ville jag bara ge upp men nu är den klar, vet dock inte om den blev sådär jättebra men orkar inte grubbla över det nu! Imorgon är det tyska nationella plus styrka, kondition och kostläxförhör imorgon, vilket nästan är som ett prov. Så jag har en del att göra.

Men imorgon på fredag, då ska jag se till att ha kul och glömma skolan för ett tag!

Hoppas ni får en fin kväll, puss!

 
Bild på Dilan och mig från Österrike :)

The sky is red tonight we're on the edge tonight

Har haft några hektiska dagar nu och tyvärr är det inte riktigt lugnt ännu heller. Konfliktanalysen ska vara klar tills imorgon och jag har några saker kvar på den så det blir mycket arbete på den nu efter middagen som snart är klar.

Vi hade också nationella i svenska idag, läsdelen och det tog några timmar vilket var ganska så jobbigt. Men nu är det ju över så det är lättande!

Läroverksfejden är också igång, är dock inte så insatt men Jennifer som går på Kungsholmen spelade för dem idag mot Östra i basket, vet inte vad resultatet blev eftersom jag inte kunde stanna så länge. Men det var kul att träffa henne, vi hinner inte ses så ofta tyvärr.

Hoppas jag snart kan skriva om något roligare men det är mycket nu, allt bara kommer på en och samma gång haha..

Men ha det så fint puss!


The vacancy that sat in my heart is a space that now you hold

Har precis ätit min egenlagade sallad bestående av mozarella, parmaskinka, lite prästost, grönsaker samt dressing och basilika. Älskar ju alla sorters sallader och tyckte den här var god, kändes fräscht och gott.
 
Jag vaknade vid tio tiden och då tog jag nästan på en gång upp papprena om Syrien och läste dem och skrev lite anteckningar. Sedan gjorde jag lite frukost och gav mig sedan åter in i arbetet på min konfliktanalys. Det gick ganska bra, dock är det ju så mycket fakta och det gäller att ta det viktigaste och förstå när jag ska använda vad osv.
 
Vid tre-tiden kände jag att jag var tvungen att gå ut lite och då fick jag för mig att dra en snabbis till Solna för att kolla på en bikini som jag velat ha ett tag och efter lite velande av färg bestämde jag mig tillslut.
 
Det är fortfarande ljust ute, så skönt och mysigt. Sommaren bara växer inom mig under dagar som denna.
Nu blir det arbete på konfliktanalysen igen, puss!
 
 
 
 

But I must admit there were a couple secrets I held inside

Skulle egentligen vilja skriva att jag snart ska ut och träffa mina kompisar och hitta på något riktigt kul! Men det vore en lögn och sådant sysslar inte jag med här på min blogg. Jag skriver istället sanningen och sanningen är... att jag ska vara hemma och jobba på min vetenskapliga rapport om Syriens konflikt! Jag nämnde den för någon månad sedan för då var jag tvungen att skriva ett utkast men jag är långt ifrån färdig med den och den ska vara klar på onsdag.

Det är ju som sagt en massor med plugg och jag vill inte hålla på och klaga utan istället kämpa och försöka göra så bra i från mig som möjligt (även om jag i perioder bara vill bryta ihop och gråta, slänga i väg alla böcker och låtsas som att jag inte har något plugg) haha...


Falling out of love is hard, falling for betrayal is worse

√ Talet avklarat, så himla skönt! Det kändes som att jag skulle kollapsa sisådär 10 min innan det var dags att ställa sig upp och prata, men det gick bra så det känns riktigt bra!
 
Dock är det massor med andra saker som behöver göras och jag ska ta itu med lite plugg nu och försöka planera. Annars var vädret för det mesta otroligt skönt idag! Blå himmel, sol och värme, ja ni vet sådant som piggar upp de flesta.
 
 

Ni som sätter på låten och kanske inte orkar lyssna bara på massor med instrument, hon börjar sjunga vid 3.20

I only trust in the things I feel some may say that's strange, you better recognize what is real

Även om jag har massor med plugg att ta itu med och öva till mitt tal som ska hållas imorgon, kände jag bara för att skriva lite här. Att jag är hemma nu och att det var en bra vecka i Österrike.

Under resan har jag fått uppleva flera roliga saker, fått känna mig lite äldre än vad jag är, tagit massor med bilder, umgåtts med trevliga människor osv osv!

Men det känns bra att vara hemma också, har saknat familj och vänner.

Här är ännu ett collage


If our love is tragedy why are you my remedy, if our love's insanity why are you my clarity

Hej! Hade tänkt att skriva ett inlägg igår men glömde bort det och när jag kom på det var jag för trött. Är dock rätt trött nu också, det är långa dagar med många nya intryck och det tar självklart energi.

Vi har gjort massor med saker under de här dagarna. I måndags träffade jag Alminas(tjejen jag bor hos) föräldrar och de är jätte trevliga. På kvällen träffades några från den svenska och några från den österrikiska gruppen och vi satt på en restaurang. Det blev ganska sent så jag var väldigt trött när jag behövde gå upp morgonen efter. De börjar åtta varje dag, slutar vid femtiden och har även skola på lördagar!

I tisdags var vi på några lektioner och det var helt okej, dock var det lite svårt att hänga med eftersom alla pratade snabbt. Efteråt gick vi på en tipsrunda med massor med frågor som skulle besvaras och det var inte det roligaste precis men vi fick se en del fina saker av Wien!

Igår var vi inte med på lektionerna, vi var istället vid Schönbrunns slott och det var fint och vi gick runt och lyssnade på flera små berättelser om slottet och personerna som bodde där. Efter det åt jag, Lejla, Agnes, Dilan och Rebecca Sushi buffe och jag var verkligen mätt efter det! Sedan gick vi till en nöjespark med gruppen och åkte ett Parishjul och det var väldigt fin utsikt därifrån. Därefter fick vi åka valfria attraktioner men jag åkte dock inget och vi var inte där så länge. Vi mötte upp österrikarna vid deras skola och Almina undrade om jag ville följa med till ett kafé men jag orkade inte det och Ingrid(som Lejla bor hos) skulle ha föreställning son slutade sent så det var helt okej att Lejla kunde komma med mig så vi pluggade lite och hade det trevligt och Lejla åt även middag här med familjen.

Idag var vi på flera lektioner och det var lite jobbigt men lite intressant också, att se hur lärarna och lektionerna skilde sig från Sveriges. Sedan åt vi lunch och efter det blev vi guidade runt i ett operahus och det var väldigt fint.

Sedan träffade jag Almina och vi gick hem, åt lite mellanmål och efter gick vi till en fin park där några spelade tennis och vi träffade några av hennes kompisar. Vi var bara där en halvtimme och vi kom precis hem, vi ska båda plugga lite och sedan ska vi äta sushi. Puss ha det så fint, får se om jag skriver något mer innan jag åker tillbaka till Sverige.

Vädret är i alla fall jättefint just nu och det gör så glad. Vårkänslor!!


Why don't you give it or take it?

Imorgon lämnar jag Sverige i en vecka och reser iväg till Wien med flera andra från tyskagruppen. Jag är taggad och hoppas att det kommer bli en bra vecka, dock har jag ändå en hel del plugg vilket stressar mig en aning.

Idag åkte jag med pappa till farmor och Lasse och åt lunch. Jag blev lite överrumplad när det helt plötsligt började snöa men det höll lyckligtvis inte på så länge.

Nu ska jag ta ett snabbt bad och sedan packa det sista. Planet går vid tolvtiden imorgon och vi ska samlas på Arlanda halv elva. Ha en fin avslutning på helgen, puss.


Through the storm and, through the clouds, bumps on the road and upside down now

Har precis ätit lunch och det är ännu en vacker dag här i Stockholm, så mysigt!

Skulle egentligen bara vilja vara ute men har lite plugg som jag tänkte ta tag i. Får se vad som händer senare, än så länge har jag inga planer. Lite tråkigt men samtidigt skönt.

Igår träffade jag i alla fall Hamta och vi gick runt lite i affärer och jag köpte ett rosa spetslinne på Ginatricot. Sedan köpte vi sallad och satte oss ute i solen och åt. Så mysigt och gott!


Den här låten har jag lyssnat på massor de senaste dagarna, måste försöka tona ner så att jag inte hinner tröttna för snabbt hehe.


Two feet in the red dirt, school skirt sugar cane, back lanes

Har skrivit lite på mitt tal till nationella men dock vet jag inte om det verkligen är rätt tema jag valt.. Ska kolla på det när jag kommer hem men ska åka till stan nu och träffa Hamta.

Igår gick jag ut, drog till Solna och köpte macka på Subway och sen när jag skulle dra hem så var det 30 min väntan på tunnelbanan för att några ungdomar hade gjort något...

Jag var hemma ett tag men sedan smsade Emmie mig om vi skulle träffas så jag åkte med henne och Agnes till Kungsträdgården och där åt vi lite på Max och snackade. Sedan åkte vi till Sundbyberg och lyssnade lite på musik och när kl började närma sig tolv åkte vi hem.


your shine is something like a mirror And I can't help but notice, you reflect in this heart of mine

Idag kändes det verkligen som vår när jag gick ute i solen, så underbart!

Träffade farfar idag i odenplan, vi satt i solen och pratade och jag fick min present av honom och Marie. Ett par fina jeans från BikBok som jag har på mig nu, så sköna.

Ska ut nu lite, får se sedan vad som händer. Puss


the sunrise tried to end it while we tried to stay.

Åh vad trött jag är, åh vad jag bara vill gosa ner mig i sängen och sova. Men åh vad fint väder det är, åh vad skönt att vara ute.

Jag är nöjd med min födelsedag igår, jag fick spendera den med mina fina kompisar. Tjejerna kom vid 6 tiden och någon timme senare åt vi tacos, lyssnade på musik och pratade. Julia och hennes kusin kunde tyvärr inte stanna så länge så de gick vid åtta tiden. Vid nio var det tanken att vi skulle äta efterrätt och att jag skulle öppna mina presenter men vi hann inte med efterrätten eftersom min killkompis och några av hans kompisar skulle komma så då drog vi ner till lokalen.

Där lyssnade vi på musik, pratade och dansade lite. Vid halv tolv gick killarna och en halvtimme senare gick också Emmie och Agnes.

Då var det Hatice, Hamta, Gina och jag kvar och vi åt efterrätten bestående av kladdkaka och glass och hade tända ljus och lugn musik på, så mysigt.

Vi somnade vid halv sex imorse och vaknade kl tio så jag är ganska trött men jag vill ändå inte bara sova.

Gina och Hatice gick vid elva tiden men Hamta stannade kvar så vi städade det sista, tog det lugnt och beställde hem kebabpizza haha.

mina fina presenter♥

Even if I tried even if I wanted to

Min sista dag som 16åring, imorgon vaknar jag upp som en 17årig tjej. Det är vid sådana här tillfällen som jag går igenom vad jag har gjort, hur mitt liv som 16 har skilt sig från alla åren tidigare. Om jag är nöjd med det jag gjort, vad jag hade kunnat göra bättre osv. Jag tog en promenad för mig själv och lät tankarna snurra runt.

Lite senare träffade jag en person som jag inte träffat på ett tag och det kändes bra.

Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på en serie med mamma, ville bara skriva lite här. Puss


RSS 2.0