Ny henna tatuering

Hej!
Glömde skriva att jag gjorde en ny henna tatuering igår på underarmen. 
Ett ord på arabiska- Faith-tro. Om de inte har blåst mig vill säga.
 
 Helt nygjord på denna bild.
 

shopping i Sliema

Hejsan!
Idag var det fri dag så då åkte jag och Sandra till Sliema för shopping. Vi strosade runt både på stadens gator samt i det stora köpcentrumet. Det var riktigt fint runt omkring, så vacker utsikt till havet. Hittade en hel del fina saker som jag tagit kort på och tänkte lägga in här, dock skippar jag att visa presenterna jag köpte :) Nu när mamma ser alla kläder kommer hon väl sucka och bara: nej inte mer kläder... 
Men kläder är ju något man bär dagligen och jag älskar att variera så jag har inget emot att ha mycket kläder. Dock blir jag ibland galen när allt ligger huller om buller i garderoben, då har jag lust att nästan slänga allt!
 
Ikväll tror jag att det bara blir vila och kanske lite filmtittande för min del. Kanske låter tråkigt när jag är på semester men jag är så trött och orkar inte göra något speciellt faktiskt. 
 
Tänk vilken fin utsikt. Vad mysigt att vakna och kunna se havet på en gång...
 
 Inköpen:





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ska äta middag nu, ha det bra! 

Fredag

Hejhej! 
Först och främst, det är så himla varmt här! Både skönt och jobbigt på samma gång, så vill inte klaga.
Ska snart ta en iskall dusch men tänkte bara skriva lite här, dock har jag inte så mycket att skriva om. Var på en fin strand, solade och badade en massa. Köpte en stor sprite, så otroligt gott i denna hettan! Sedan på väg till bussen köpte jag en god fruktsallad med melon, kiwi, vindruvor och ananas. 
 
Ha det bra!♥
 

Östra Real i höst!

Kollade precis gyantagningen och såg då att jag kommit in på mitt första val- östra real ekonomi juridik. 
Det känns bra men det enda dåliga är att vi börjar den 16onde medan nästan alla andra börjar 20onde haha! Nåja vi kanske slutar tidigare eller får något annat senare. 
 
Nu ska jag äta frukost, sedan fixa mig och därefter börja gå med Christina till beach club för att sedan åka till Golden Bay. Ha en bra dag, puss!

Torsdag natt

Hej på er!
Jag ligger i sängen och är väldigt trött, kom hem för ca 30 minuter sedan. Det första jag gjorde då var att tvätta fötterna, de var väldigt lortiga. 
 
Ikväll var jag i alla fall på Barbeque vid beach club med Agnes och de andra. Jag orkade inte vänta på bussen så jag och Christina gick till beach club vilket tog ungefär 40 minuter. Det var skönt men väldigt jobbigt när bilarna bara körde och inte stannade så gärna. När vi väl var vid Barbequen fick mat nästan på en gång så det var trevligt. Därefter dansade vi lite till musiken och bara hade det roligt. Agnes gjorde en fin fiskbensfläta på mig. Men efter ett tag blev det strömavbrott och solen var på väg ner så det blev mörkt ganska snabbt. Men det var mysigt. Det var några personer där som höll på med eld, det var fint att se på men jag ville inte komma för nära hehe. 
 
Jag är nöjd med kvällen men tycker att det hade kunnat hålla på längre, men mycket berodde kanske på att det blev strömavbrott. 
 
Det är ingen skola i morgon eftersom det är en speciell dag här i Malta, vad för speciellt det är kommer jag dock inte ihåg just nu... men det bär i alla fall av mot Golden Bay så då är det sola och antagligen bada som gäller, beror på om det finns en massa maneter i vattnet. 
 
Min tatuering är snart borta, funderar på att kanske fylla i den. 
Det blev ganska många bilder! Ska sova nu, ha det så bra puss!
 
 
 
 
 

Bilder från igår kväll!

Gör samma sak som jag gjorde igår! Lägger in bilder och berättar lite om igårkväll i ett separat inlägg :)
 
Igår satt jag och väntade på bussen en timme! Var lite irreterad så frågade busschauffören varför han var så sen men han muttrade och frågade om jag trodde att han kunde styra trafiken... 
 
Tillslut var jag i alla fall vid Baystreet och promenerade upp till discot. Där träffade jag Agnes och de andra så vi dansade loss med massor av musik. Denna kväll var det väldigt många människor så det blev ganska svettigt och varmt efter ett tag. Så tillslut blev det för mycket så jag och Agnes bestämde oss för att köpa en milkshake. På vägen träffade vi Sandra som gjorde oss sällskap. 
 
Efter att vi druckit upp milkshaken gick Sandra till discot men jag och Agnes gick och köpte pizza och snackade lite. Därefter träffade jag Christina och vi satt och väntade på bussen lääänge... men den kom inte så fick tillslut ta en taxi hem. Vi var hemma vid halv 1, och man ska vara hemma vid 23 men jag hade i alla fall smsat Louis. 
 
Så det var riktigt jobbigt att gå upp i morse... 
 
Bilden på mig och Sandra gav in verkligheten (eller hur man säger) rättivsa. 
 
Fotbollsmatch Spanien-Portuagal. Så flera satt och kollade ute på denna stora skärm.
 
Puss!

Torsdag

 
 
Har precis tagit en kall dusch, riktigt skönt när det är så varmt ute! Det var det första jag gjorde när jag kom hem, så nu känner jag mig fräsch. 
 
Ja idag var det ju skola (som vanligt?) och idag arbetade vi med vårt projekt på iPad, jätte kul! Sedan gjorde vi uppgifter i boken och vi skulle tillsammans med gruppen försöka hitta på en bra webbsida och bestämma dess egenskaper och namn. Vår fick heta milkshake och där skulle man då kunna lyssna på youtube, snacka via skype med webcam och också kunna chatta via facebook haha. 
 
Sedan efter skolan åkte jag och solade och badade vid Beach Club med Sandra. Lite senare kom Agnes, Angeliqa och Olivia och Sandra gick hem efter ett tag. 
 
Efter två timmar, vid halv fyra, träffade jag Christina och vi åkte bussen hem tillsammans. 
 
Senare idag ska jag tillbaka till Beach Club för Barbeque, hoppas det blir kul!
 
 
 
 
 

Igår kväll

Tänkte bara skriva lite om igår kväll. 

Det var disco igår men jag gick inte ens in där då jag inte var på humör för att liksom festa. Träffade Sandra ganska snabbt så vi kollade runt lite i affärer, gick runt och bara pratade. Vi köpte båda ett par fjäderörhängen. Jag var där till ca 22 och sedan tog jag bussen hem. Hade tur denna gång! Bussen kom två minuter efter att jag ställt mig vid busshållplatsen, skönt. 
 
Kors-armband. Tycker det är fint men måste nog fundera på hur kristen jag egentligen är, känns lite fel annars att bära på ett kors. Örhängena var dem jag köpte. 
 
 
Det var gårdagens kvällsbilder! Ska ta en dusch nu. Hörs senare, ta hand om er♥
 
 
 
 

One Week!

Hej! Nu har jag varit här i en vecka och det är två veckor kvar på mitt lilla äventyr. Samtidigt som det känns som att jag varit här länge och hunnit göra massor med saker, känns det som att det bara var någon dag sedan jag kom. 
 
I alla fall, jag kom hem för tio minuter sedan. Var tvungen och vänta 20 minuter utanför dörren då ingen var hemma. Louis hade tydligen skickat ett sms sa hon när jag ringde, men det har jag inte fått. 
 
Idag var det ju skola och vi gjorde uppgifter och diskuterade. Det blev alltså inget arbete med vårt projekt idag. Sedan åkte jag och Sandra till Baystreet och hon köpte lite kläder och jag ett par skor. Därefter skildes vi åt och jag gick upp mot Beach Club för att sola och bada och där mötte jag Agnes och de andra. 
 
Senare i kväll är det något tema party som jag ska gå till. Hoppas att det blir underhållande!
 
(Uppskattar min iphone 4s kamera mer och mer)
 
 

Tisdag kväll

Nu drar jag iväg till Baystreet! Inte för att festa precis men jag tycker att det är mysigt att bara gå runt där och kanske köpa någon glass eller dricka. Nästa inlägg blir nog imorgon för jag förväntar mig att komma hem rätt sent och inatt behöver jag sova. Puss!
 
Jag just nu 

Tisdag

Hejhej! Ligger här i sängen och vilar eftersom jag somnade rätt sent igår. Har tagit bilder idag också som jag ska lägga upp men först bara berätta lite om dagen!

Ja, först och främst så försov sig både jag och Christina. Jag vaknade av att Louis kom in och ropade att vi måste gå upp för klockan var åtta! Jag hade ställt mitt alarm på sju men av någon anledning var det inget ljud på det. Jag måste ha kommit åt knappen som sänker ljudvolymen av misstag. Så då skippade vi frukosten och bara fixade oss och sprang iväg till bussen. Och lyckligtvis kom vi i tid!

I skolan gjorde vi lite uppgifter i boken och sedan fick vi information om vad vi ska göra dessa två veckor. Vi ska göra ett projekt i grupper om fyra personer och ta så mycket bilder och videos som vi kan för att sedan börja göra en film av dessa. Låter väldigt intressant och man kan tydligen vinna priser.

Efter skolan gick jag och Sandra till Baystreet och åt lite på McDonald's först och sedan kollade vi lite i affärer. Och sedan gick vi mot bussarna för att åka hem.

Ikväll är det någon fest och jag vet inte om jag ska gå eller ej.
 
Måste ta en dusch nu. Hörs senare, puss!
 
 

Måndag natt/Tisdag morgon, Godnatt!

Under taxiresan hem orkade inte mina ögonlock längre vara öppna så jag somnade ett tag. Jag var riktigt trött. Men som vanligt när jag fixar mig hinner jag bli pigg på något vis så nu känner jag mig inte sådär trött, tyvärr. För jag vet att jag behöver sömnen för att orka med morgondagen. I alla fall, har lite bilder att lägga upp här och tänkte berätta lite om kvällen.
 
Först och främst var jag tvungen att vänta en timme på bussen. Bussarna här i Malta följer verkligen inte tidtabellen så det är i ingen vits att ens kolla där. I Sverige räcker det med att det står att det är 15 minuters väntetid och jag blir galen, nu var det en timme! Och saken är att man liksom inte har en aning när den kommer. Den kan komma om 2 minuter eller om 45 minuter. Jaja, så är det här i Malta, antar att jag måste acceptera det. 
 
När jag väl var vid Beach Club hände inte så mycket, vi gick upp till själva discot och där var det hög musik och flera dansade men jag tyckte ändå inte att det var så kul. Så jag hakade på ett gäng för att köpa glass och det slutade med att jag gick runt med en vanilj&vitchoklad milkshake i handen. Den var god men väldigt söt!
 
Sedan när jag gick runt där hörde jag plötsligt en bekant röst ropa Clara! Förstod att det var Agnes så det var roligt att se henne. Jag gick runt med henne och hennes två kompisar Angeliqa och Olivia. Sedan följde de mig till taxistationen där jag var tvungen att vänta 45 minuter innan man kunde få en taxi... 
 
Ja det var min kväll och jag ska försöka sova snart! Här är bilderna:
 
Godnatt!♥
 

Måndag

Hejhej! Kom hem för ca 20 minuter sedan så ska alldeles strax ta en dusch men ville bara skriva lite här först! Ja idag har jag varit i skolan och det var rätt kul faktiskt. Vi gjorde mest lekar för att lära känna varandra och svarade på olika frågor. Jag fattade inte riktigt det här med nivåerna men jag tror det fanns typ 10 och då hamnade jag på 2, alltså näst bästa så jag är nöjd.  
 
Efter skolan kände jag inte för att åka hem på en gång så jag och Emma gick runt på Baystreet. Där köpte jag lite saker såsom flip flops, kände att jag behövde det! Har mina sköna converse men kände att jag ville ha något som går snabbare att få på sig, mina ballerina har givit mig skavsår... 
Sedan köpte jag också sololja, pincetter, en fotlänk och en söt topp. Hade inte riktigt något att ta bild på idag men anser att det är lite tråkigt att skriva inlägg utan bilder så då tog jag bilder på det jag köpt och sedan på mina skolböcker hehe! 
    
 
Sista bilden blev ganska dålig då jag tog den med datorn. 
Okej nu ska jag duscha, sedan äta och därefter dra till beach club. Puss!

Söndag kväll

Heej! Blogg.se har krånglat ett tag men jag tror det rullar på som vanligt igen!
 
Jag ligger i alla fall här och lyssnar på musik. Egentligen skulle jag gå till en fest idag men jag kände mig så trött och jag har bränt mig en del idag också. 
 
I alla fall, idag var vi ju vid stranden vilket var väldigt skönt och mysigt. Vattnet var verkligen fint, så ljusblått och klart. Lite längre bort hade de som ett litet vattenland med studsmattor och lite annat mitt ute i vattnet. Dock kostade det 4 euro så jag gjorde aldrig det. Ska däremot nog göra det om vi åker dit igen. 
 
Det som var otur var att jag brände mig. Jag trodde inte att solen skulle ta så mycket och jag hade ändå smörjt in mig med massor av solskydd. Det var först på bussen som jag märkte att mina armar var röda, men sedan när jag kom hem och skulle hoppa i duschen såg jag hur röd jag var vid brösten och vid ryggen också. Hoppas att det röda för eller senare återgår till en mer brun färg, vore nice! :) 
 
 
 
Bilderna för idag, puss!
 
 

Lördag kväll

Jason Derulo- Givin up- så skön att lyssna på♥

Tjenare!
Ligger här i sängen och lyssnar på musik. Kom in för en halvtimme sedan efter ha gått en promenad runt här i området. Bra att se vad som finns runt omkring kanske. Fast det fanns inte riktigt så mycket att göra än att just gå runt. Det mesta runt om här är massor med hus, bilvägar och växter. Fast man har utsikt till havet när man gått ett tag, det är jätte fint. Tog i alla fall lite bilder som jag tänkte lägga upp här.
Åh, imorgon blir det stranden typ hela dagen, mysigt! ♥
Puss!

Silhoettes

Den här låten hörde jag i flera butiker idag och den är ju gjord av Avicii och Salem Al Fakir ;) Skit bra, lyssna om ni inte redan hört den.


Lördag 23 Juni

Hejsan!
Har precis tagit mig en dusch så nu känner jag mig ren och fin haha...
Idag åkte vi in till Valetta, Maltas huvudstad. Där fick man tid för shopping så vi strosade runt där bland gatorna och kollade på både marknaden och i affärer. Jag gick runt med Sandra, en tjej som jag började snacka med redan vid Arlanda och hon är jätte trevlig. Vi försöker snacka så mycket engelska med varandra som möjligt haha. Jag hittade tre bh:ar på marknaden, 3 euro st. Sen köpte jag också en solfjäder för 1 euro. Ska försöka hålla i pengarna lite. Har köpt rätt mycket den här veckan men mycket av det har varit saker jag glömt och verkligen behövt.
Det kommer inte hända något mer idag men jag har bestämt mig för att ta en längre promenad lite senare idag, annars kommer det nog inte bli så kul. Orkar inte lägga en massa timmar vid datorn som jag gjorde igår kväll. Ska i alla fall vila lite snart för hade än en gång svårt att somna i natt. Verkligen varmt tyvärr...
Jag i Valetta och utsikten till havet i bakgrunden. Det var verkligen fint!
Jag och Sandra gick in på ett café och där köpte jag denna pizza, god var den :)
Ja, en bild på den fina utsikten :D
Sandra med den vackra klänningen som hon köpte.
Sprite, så gott när det är så varmt! När jag tog den här bilden märkte jag faktiskt hur bra kameran är på iPhone4S. Liksom vattnet ser ju så äkta ut eller hur man ska förklara :)
Godis! Är det lördag så är det!
Det var bilderna för idag, ska försöka vila lite nu. Puss

Bilderna!

Både Raymond och Christina kom hem för ca 15 minuter sedan så jag har nu laddat in bilderna och tänkte lägga in de här innan jag ska sova!
Baystreet- galleria där inne men också vår mötesplats innan vi går och gör saker
vid Baystreet igår kväll. Bollen där uppe verkar jätte rolig att åka men samtidigt verkar det sjukt läskigt :o De skjuter upp den jätte högt upp i luften och den snurrar en massa hehe...
Discot igår kväll. Det var inte så jätte kul men det kan ha berott på att jag var väldigt trött.
Oj den blev upp och ner. Men ja, jag på discot.
Skolbänken och skolböckerna i skolan.
Jag var riktigt saltsugen och törstig, sedan såg jag också den söta doughnuten och kunde inte motså haha...
Min jumpsuit som jag köpte idag. Kanske redan skrivit att jag köpte två par shorts också? Iaf var allt det nödvändigt då jag glömde att ta med det hemifrån...
Ja äntligen gjorde jag tatueringen! Denna kommer jag få ha hela livet. Skämt åsido, det är en henna tatuering och den ska sitta i ungefär två veckor. Den ser bättre ut nu när jag duschat.
Så här ser det ut när man kommer hem till världsfamiljen. Jag tycker det är fint, vad tycker ni?
Själva sovrummet. Min säng är den understa längst bort.
Här är badrummet, som är inbyggt i sovrummet.
Det var bilderna för idag! Nu ska jag sova, puss. Sleep tight♥

The beach

Ett av de mysigaste ställena att tillbringa tid på är vid stranden. Så svalt och alldeles underbart för det mesta. Det är det perfekta stället att ta en massa kompisar till. Sitta och chilla, lyssna på musik, snacka en massa skit och kanske grilla något gott. Känner man att det blir för varmt är det bara att ta av sig tröjan och shortsen för att sedan springa ut i vattnet. Verkligen något av det mysigaste man kan göra på sommaren. Samtidigt som man har det kul med sina kompisar är man ute i naturen och andas in den friska luften istället för att andas in svettig luft genom att trängas i en lägenhet. Åh, låt mig få drömma en dröm om mina vänner och mig vid stranden...

Nu har jag skrivit många inlägg idag och från början var tanken att bara skriva här när jag hade något att skriva om vad jag gjort under dagen. Men eftersom jag följde med gruppen i kväll och istället tog det lugnt var det roligt att få skriva inlägg. Men nu ska jag sova, godnatt och ha det bäst♥

Starbucks

Ska se till att få reda på om de har Starbucks någonstans i närheten för i sådant fall ska jag verkligen gå in där och ta mig någon dryck. Ska nog testa något jag inte druckit förut. Bara jag inte blir beroende av deras drycker om det nu är så att det finns i närheten. Det är ju inte det billigaste caféet tyvärr...

Filmtips

Har länge velat ha en massa tips på kärleksfilmer men typ aldrig hittat. Så när jag väl kollar efter fina bilder så hittar jag den här och bestämmer mig då för att spara den. Och det slutade med att jag la ut den här så kan ni ju också checka listan och se om några av dessa filmer låter intressanta! ♥

Where do I belong?

Eftersom jag inte har något speciellt att göra denna midsommar så känns det liksom helt rätt att sitta och skriva inlägg här. Varken Christina eller Raymond har kommit ännu så det betyder att jag fortfarande inte har möjligheten att ladda in bilder...

I alla fall. Tänkte skriva lite om känslor. Jag tror många har haft funderingar som: Vart hör jag egentligen hemma? Borde jag egentligen vara här? Mycket handlar nog om vilka man är omringad med. Kanske börjar man någonstans ta sig en funderare om det verkligen är de här personerna man vill vara med, om man delar samma intressen. Eller så är det tvärtom, man börjar snacka med några man aldrig trodde att man riktigt skulle börja gilla. Men vips så kan man helt plötsligt kalla dem för ens vänner. Sedan kommer det till svåra val, hur man ska välja att hantera dem eller ska man strunta i det svåra, låta det bli som det blir? Leva för stunden? Det finns så många frågor att ställa till sig själv men sällan lika många svar.



Kanske är du osäker på vilken stil du ska ha. Klädstilen kan vara riktigt svår ibland. Innerst inne kanske man vill ha de där höga platåskorna, men hur ska kompisarna reagera? De kanske inte alls tycker de är fina. Det kan vara ett stort hinder och just därför avstår man från att köpa de där skorna. En sak som man borde tänka på: Vänner tycker inte om dig p.g.a hur du ser ut, om så är fallet- är de inte några riktiga vänner. Så egentligen ska man helt enkelt bära det man själv tycker är snyggt. Men jag vet att det är svårt, jag har själv varit i den situationen ett flertal gånger. Tyckt att de där orangea byxorna är riktigt snygga men inte vågat köpa dem just för att andra kanske bara skulle skratta åt mig när jag strosar runt i dem.

Vissa personer kanske inte skäms över sig själva- men över sina vänner/familjemedlemmar. Jag har en syster som har down syndrome och när jag var yngre tyckte jag alltid att det var så pinsamt när hon skulle gå fram och prata med någon främling. Men inte längre, utan tycker numera att hon bara är gullig. Men jag vet att det finns de som faktiskt skäms över att kanske gå med sin kompis på stan. Just kanske för att kompisen ser lite speciell ut. Sådant är väldigt tråkigt och något som alla borde öva på om de har en tendens av att skämmas över andra.

Ja. Nu har jag skrivit en del saker om typ hur man ska vara som person. Att det är ett dilemma för många. Att finna sig själv är nog något man gör hela livet. Man förändras som sagt och mognar som person( i alla fall de flesta )

Puss♥

Ellie Goulding- I wish I stayed

Har kollat lite bloggar och sett hur flera tydligen firar midsommaren med en söt liten blomkrans runt huvudet. En sådan skulle jag inte tacka nej till. Ja jag saknar faktiskt att inte få dansa runt midsommar-stången och sjunga massa mysiga låtar. Får väl nöja mig med att kanske lyssna på dem? Men just nu lyssnar jag i alla fall på låten här ovanför.

Vill inte få det att låta som att jag har tråkigt eller något men jag saknar bara just den svenska midsommaraftonen. För här i Malta verkar det inte som att de firar, inte min familj iaf..

Snackar med Hatice via iMessage så på det sättet känner jag mig inte så ensam :)
Puss.



Chokladdoppade marshmallows, så gott men så onyttigt...

Glad Midsommar!

Hej! Här sitter jag ensam och skriver. Christina(rumskompis) kommer nog snart, då får jag också låna laddaren till iphonen och kan också ladda in bilder jag tagit idag :) Både Christina och Raymond(mannen i huset kan man säga) har laddare så det är väldigt bra men just nu är ingen hemma för tillfället...

Nåja, dagen började med att köpa solskydd. Sedan gick jag till en klädesaffär i jakt efter sköna shorts eftersom dum som jag är, tog jag bara med mig jeansshorts! :s Så jag köpte två par shorts och även en söt jumpsuit. Efter det gick jag till beach club. Jag låg och solade ett tag först men sedan blev det väldigt varmt så då hoppade jag i vattnet, skönt!

Sedan vid kvart över tolv gick alla till bussen som skulle ta oss till skolan. Det tog ett bra tag innan bussen kom och då solen verkligen var stark, var det rätt jobbigt att stå och vänta. Men tillslut kom bussen och vi var så småningom vid skolan.

Lärarna hade inte bestämt grupper ännu då de ville se lite mer av vår engelska. Så vi läste texter och svarade på frågor och sedan gjorde vi ett litet grupparbete som vi sedan redovisade för de andra. Ja, så på måndag får man veta vilken grupp man hamnar i.

Senare ikväll ska vi typ spela fotboll men jag har inte sovit särskilt mycket då det även är väldigt varmt på nätterna. Orkar heller inte bli svettig igen så skippar det. Ett flertal andra tjejer ska inte heller gå, haha ledarna kommer tro att vi bara är allmänt lata.

Ja, det är ju midsommar idag och jag vet inte riktigt hur jag ska fira den. Blir väl i princip inget firande antar jag...
Förra sommaren var jag och mamma i Kina, jag tror vi precis hade kommit dit. Vi var båda väldigt trötta kommer jag ihåg så det blev inget firande då heller. Men några somrar innan det har jag varit på landet och verkligen firat midsommaren. Hihi saknar det lite, så skönt att sedan få ta det där lilla kvällsdoppet efteråt.
Ska försöka att ladda in bilderna senare, har ju ändå inget annat för mig. Inte vad jag vet nu i alla fall. Puss!

21 Juni 2012- Malta

Hejsan!
Jag sitter här på min säng med min egna dator och skriver detta inlägg. Jag har precis tagit en dusch vilket verkligen behövdes! Vi har gått massa idag och ni förstår nog själva hur man blir om man går en massa i 38 graders luft. Svettig!
Idag var vi i skolan, vi gjorde inte särskilt mycket. Man fick göra ett test så lärarna vet vilken nivå man är på. Det ska verkligen bli kul och spännande att få gå i en klass med personer från andra länder, det menas ju då att man ska prata engelska vilket jag är här för att göra.
Tjejen från Italien, Christina har kommit och hon verkar väldigt trevlig så det är nice. Hade varit väldigt jobbigt att tycka något dåligt om den man ska dela rum med i tre veckor liksom...
Ja, om 1 och en halv timme ungefär ska jag få skjuts till Baystreet där jag ska träffa min grupp för att sedan gå på något disco, hoppas det blir kul.
Eftersom solen tar så starkt här har jag redan hunnit bli brun men också rätt röd vid axlarna. Hoppas jag kommer bli BRUN under den här resan :D
Båthamnen igår kväll
Jag vid beach club igår kväll. Typ mötesplats för att sola och bada som EF har. Ligger där vid båthamnen men det är även en badplats.
En del av skolan idag.
Jag, svettig och ''glad'' haha. Inte fin bild men bjuder på den ändå!

Ja, det var bilderna jag hade att erbjuda idag. Alla är tagna med min iPhone men jag har även med mig min systemkamera så den ska jag ta bilder med ibland också. Dock har jag inte usb-kabeln med mig till den så de bilderna kommer isådant fall senare när jag är i Sverige igen.

Ha det bäst. Puss

In Malta

Nejmen hej! Nu sitter jag her i mitt rum hos min verldsfamilj. Just nu anvender jag deras dator for att jag behover koden till bredbandet och pappan/mannen er inte hemma en. So jag har en so lenge bara treffat mamman, storasystern och lillasystern. Eller det er ju 75% av familjen, hihi. Just nu er jag ensam som student men imorgon kommer det en tjej fron Italien, nice. Jag kom hit vid 9 och jag gick i princip och lade mig po en gong eftersom jag inte hade sovit noginting. So jag vaknade vid halv fem och borjade prata med mamman eftersom jag inte hade treffat henne ennu. Det var nemligen storasystern, Claire som hemtade mig :) Asso det kenns lite overkligt att jag faktiskt ska vara her i tre veckor men samtidigt so otroligt spennande!!

Om tio minuter ska vi oka iveg till ett stelle der jag ska treffa min grupp. Men jag behover kopa en borste, rakhyvlar och duschcreme forst so vi ska oka till en affer innan. Jag vet inte riktigt vad vi ska gora med gruppen, kanske kolla skolan och fo massa information. Skolan borjar vid 9 imorgon so det blir kul. Det er forovrigt samma tid her i Malta som i Sverige.

Ja, jag hoppas verkligen att jag kan ladda in bilder medan jag er her so ni kan fo se!

Puss!

You just put your lips together and you come real close

Can you blow my whistle baby? Hihi lyssnar på den låten just nu, fett chill liksom ^^ Är riktigt trött nu så det blir nog snart tid för mig att ta bort sminket och borsta tänderna. Åhh älskar min sköna säng, hur ska jag klara mig utan den i tre veckor? :o Nåja, får hoppas att sängen där också är skön. Ska dock ta med mig min favoritkudde hehe för det är ofta jag tycker andra kuddar är för hårda. Inte så skönt att vakna med stel nacke liksom. Herregud sista natten i min fina säng, i mitt rum, i stockholm, i sverige! Kommer inte komma tillbaka försen om tre veckor.

Hur ska jag klara mig utan min familj och mina fina älskade vänner? Shiit, joo men nu börjar jag ju fan bli stor. Den här resan är nog riktigt nyttig för mig och jag ska ta väl vara på tiden att prata engelska. Hoppas att jag kommer vilja snacka engelska istället för svenska när jag kommer hem, vore kul det ;)

Min älskade dator följer med så jag kan kanske skriva några inlägg där och förhoppningsvis också lägga in lite bilder:) Och kunna snacka med familj och vänner. Haha varför egentligen familj och vänner separat? Mina närmsta vänner är ju min familj också♥
Nu svamlar jag säkert men ska göra mig redo för sömnen, puss!



One day left

Hej här sitter jag mätt och belåten. Innan middagen var jag riktigt trött och pallade knappt hålla ögonen öppna. Har i alla fall lagt grejer i resväskorna, jag drar ju till Malta imorgon natt. Helt awesome men läskigt på samma gång! Skit, tänk vad mycket jag kommer få uppleva de här veckorna! Helt otroligt!

För övrigt skulle jag träffat någon idag men som vaknade vid halv fyra och sen dess har personen inte svarat på varken mina sms eller när jag ringt.
image description

Drar till stan!

Nu sticker jag iväg mot tunnelbanan för att träffa Jennifer! Vi ska in och kika runt i affärer, troligen ska inte jag köpa något men det är ändå kul att få umgås och gå runt. Filippa skulle kanske också komma förbi ett tag.
Skriver senare när jag kommer hem, puss.

Thursday evening

Nej men hejsan! Jag har precis ätit middag som bestod av lövbiff med en massa sallad till, otroligt gott! I♥Food

Tidigare idag var jag på stan, med Filippa. Vi besökte en hel del butiker och i början var det bara Filippa som hittade massor med fina saker som hon gick och betalade. Men sedan hittade jag en fin topp på hollister som jag köpte. Och lite senare en cool militär jacka och sist en snygg tshirt med Rihanna-tryck. Det blev inga Dr Martens. Dels för att det inte fanns i min storlek men också för att jag drar iväg till Malta om bara några dagar och jag ser inte att jag kommer ha någon användning av dem där. Jag anser också att jag behöver tänka lite innan jag köper dem, inte de billigaste skorna om man säger så.

Ja, vad ska man göra nu? Typ kanske kolla på en film och bara chilla. No one knows:o haha<3
image descriptionimage description
Haha vet inte om jag ens passar i skorna!! ;)<3

Headers

Nu har jag suttit och fixat ett bra tag med headers. Jag blir nämligen inte helt nöjd med dem hur jag än vänder och vrider på dem haha. Men nu har jag nog fixat en men jag har ingen aning om hur lång tid det tar innan jag tröttnar på den ;) FAN! Av någon anledning var det något fel i bilden så den kunde inte laddas upp. Nåja måste ta en dusch nu så jag får nöja mig med den jag har.


Wake up

Ett fel skedde så man kunde tydligen inte skriva inlägget från iPhonen men skriver bara rakt av det jag skrev där:
Godmorgon! Vaknade för tio minuter sedan(vilket fortfarande är sant, eller kanske för 15 nu hehe) och sitter och skriver detta inlägg med min iPhone.

Planerna för idag är att bege mig in till stan. Jag har bestämt mig för att kolla på ett par dr Martens, och gillar jag dem köper jag dem. Det som är bra med dem är att de kan användas året om.

Ja det här är ju första dagen på sommarlovet, haha har jag verkligen insett det? Jag skulle vilja gå ner och bada snart men jag har ingen aning om hur varmt det är i vattnet.

En annan sak... Vi människor förändras så klart. Så är det. Men för mig känns det som att vi vissa gör det lite väl snabbt och liksom rätt som det är, är man utesluten av att ta del i vissa saker. Men vad ska man göra egentligen?

Ska nog ta mig upp ur sängen och göra i ordning en frukost. Puss

Reflections

Först kan man ju sätta på denna fina låt innan man börjar läsa:
Livet har sina upp och nedgångar, främst i tonåren skulle jag vilja säga men vad vet jag egentligen?
Men det är i alla fall så mycket som händer anser jag, av min egen erfarenhet och det jag hört från mina kompisar. Vi blir förälskade, vi träffar nya människor, vi får nya kompisar, vi blir förkrossade, vi mister vissa vänner. Jag har haft de stunder då jag älskat livet och känt att allt står rätt till. Men bara någon timme senare kan det räcka med att jag får höra en dålig nyhet och jag känner bara att jag inte orkar mer. Men lyckligtvis har jag gjort det. What doesn't kill you makes you stronger. Det är faktiskt väldigt sant. Det som verkligen är jobbigt och man känner att man inte klarar av men ändå gör det, får en till en starkare person. Man har i alla fall tagit ett steg till att bli starkare.

Jag tror att många faktiskt är mycket starkare än vad de känner, eller vad de vågar känna. Många tvivlar så mycket på sig själva och vågar inte tro på att de faktiskt klarar det där. De klarar att springa den där km på bara 5 minuter!



Graduation 2012

Ja nu har jag slutat nian. Kan faktiskt inte fatta det. Eller jo att det är sommarlov nu men inte grejen med att jag inte ska till samma skola och vara med samma klass.

Det var i alla fall en riktigt fin avslutning. Jag fick sjunga min låt två gånger med Eddie som spelade gitarr och Emma som spelade cello. Fick massor med beröm efteråt och det värmer verkligen♥ Efter att jag var uppe och tog brevet med betygspappret i och en ros, kunde jag inte längre hålla tårarna inne. Att gå runt och krama i princip alla i klassen kändes bra också och jag hoppas att alla kommer komma på återträffen som är om 1 och ett halvt år. Förhoppningsvis träffar jag vissa innan dess också, eller vissa vet jag att jag kommer träffa innan dess.

Ett par bilder här nedanför. Första när jag kramar mitt älsklingsbarn Jennifer som gick ut med 320! Du är helt fantastisk! Sedan en på mig med kuvertet och den röda rosen. Och den sista bilden är när jag framför min låt.


Nu ska jag bada!

Fixade till bilderna så de blev ljusare och det ledde till att jag fick ett likblekt face. Sexigt!...
Här får ni två jätte snygga bilder på mig tagna för några minuter sedan haha!
Kanske förklara vad jag har på mig?
Linne från Dublin
Kofta från Bikbok
Läppstift från MakeupStore
Jeans från Levis
+ Hade tidigare på mig ett par jeans från ginatricot och ett par örhängen från H&M
Ha en bra kväll, sleep tight!

L i f e

Imorgon. Sista dagen i grundskolan. Nästa onsdag beger jag mig till Malta. I tre veckor.

Saker och ting förändras som sagt. Personer finner nya saker de väljer att prioritera. Vi växer som människor och det vi gör med andra skapar nya minnen. Jag har höga förväntningar på sommarlovet. Bara att vara borta i ett varmt land i tre veckor för med sig otroligt mycket positiv energi. Men samtidigt är jag rädd, jag ska vara utan familj och vänner så länge och jag ska i princip bara prata engelska. Hur mycket kommer jag förändras? Eller kommer jag ens att förändras något? Samtidigt som en sak håller på att kanske utvecklas till något mer försvinner jag iväg och lämnar allt det här. Men jag hoppas att det kan utvecklas, om det nu är något som borde det.

Jag hatar att medge, men jag har börjat lyssna en hel del på One Direction, det legendariska pojkbandet som tar alla tjejers hjärtan haha. Men vad ska man göra? De sjunger bra låtar och Harry och Leon är snyggsnygga!

Nu ska jag nog alldeles strax tappa upp ett bad, låta kroppen renas samtidigt som jag försöker sansa alla mina tankar. Från vad? Hmm...

Juste. Mamma ville ge en speciell present till mig då jag slutar nian och vi kom fram till att jag skulle få göra en liten tatuering i nacken men det finns typ ingen tatueringsstudio som gör på personer under 18! Och jag vet inte om jag vågar göra hos någon som liksom gör svart. Så jag gissar på att det kanske får vänta.

Ett par skor som jag absolut inte har tyckt var snygga är Dr Martens, jag har bara ansett att de varit clownskor. Men nu har jag av någon konstig anledning blivit lite intresserad av dem... kan bero på att de är jävligt sköna! Kanske skulle det kunna vara en present när jag slutar nian men samtidigt känns det inte så passande... Haha!





#


Things change

Mycket har förändrats under några månader för mig så jag ville göra ett test för också själv se vad jag gjort och inte gjort.



Har du under 2012...


(x) slagit någon (på skoj)

(x) kallat någon ***/slampa 
( ) pissat utomhus 
( ) däckat 
( ) spytt 
( ) knarkat 
(x) druckit alkohol 
(x) varit full
( ) hånglat med någon av samma kön 
(x) hånglat med någon av motsatt kön
( ) raggat på främlingar 
( ) kysst en främling 
( ) hånglat med någon du inte gillar 
(x) gråtit 
( ) rymt hemifrån 
(x) bakat 
( ) sovit utomhus 
(x) saknat någon 
(x) sjungit 
( ) badat i havet 
(x) solat i solarium 
(x) varit deppig 
( ) velat dö 
(x) varit glad 
(x) blivit kär 
(x) känt dig sviken 
( ) känt att ingen har sett dig 
( ) suttit vid datorn mer än du brukar 
(x) skrivit en låt 
(x) känt som om någon tagit dig förgivet 
(x) varit "sjuk" 
(x) dansat 
(x) bråkat med dina föräldrar 
(x) någon har sagt att du är snygg 
( ) rökt 
( ) snusat 
(
) rökt vattenpipa

( ) haft sex med mer än 20 personer (wtf)
( ) haft sex offentligt

(?) haft sex
( ) gråtit inför mer än 10 personer 
( ) smygit ut 
(x) sovit brevid någon av samma kön 
(x) sovit bredvid någon av motsatt kön 
(x) gråtit framför någon du älskar 
( ) vaknat av att du gråtit 
(x) slagit någon på skoj 
(x) blivit slagen på skoj 
( ) haft ett snöbollskrig 
( ) fått ett IG 
(x) varit ute en hel natt 
(x) bråkat med en vän


Skolavslutning imorgon

Har drivit ett flertal bloggar och alltid när jag börjat med en har jag beskrivit vem jag är, vad jag gillar, vilka som är mina kompisar osv. Men fuck that... De som läser här känner förmodligen mig och vet det viktigaste om mig.

Imorgon är det skolavslutning och jag slutar nian. Det betyder att jag ska splittras från min klass och börja på gymnasiet efter sommarlovet. För mig står det mellan Östra Real och Blackberg, det beror vart jag kommer in. Det ska bli sorgligt men samtidigt spännande att få börja om på något sätt, lära känna nya människor. Men samtidigt känns det overkligt att det inte är den skola jag går i nu som jag ska tillbaka till i höst, inte samma klassrum med samma lärare och klasskamrater. Aja, life goes on.

Jag har i alla fall fått göra en jätte fin klassresa med min klass till Dublin, det var verkligen underbart!
Imorgon ska jag framföra min egenskrivna låt på skolavslutningen och det känns läskigt men samtidigt är jag väldigt förväntansfull men jag undrar om jag kommer kunna hålla mig för gråt...

Det var inte allt för länge sedan som jag kände att jag inte orkade mer, bara ville försvinna för ett tag. Men nu ser jag det mesta med en positiv syn och jag har insett att livet har en del fina saker att erbjuda. ♥

RSS 2.0