Only a few days left...

Det är bara några ynka dagar kvar innan vi tar farväl av 2012 och välkomnar in 2013. Älskade 2013, se till att bli ett riktigt jävla bra år nu! Utan stress, bekymmer, sorg, svek och olyckor. Bli istället ett år med massor av lycka, kärlek, fester, bra musik och mysigt umgänge ♥
 
Eftersom vi då närmar oss slutet av detta år tänkte jag gå igenom lite av hur det har varit, mest kanske hur jag förändrats som person. Om jag blickar bakat ett år och jämför det med nu ser jag ett flertal stora förändringar. Kanske inte behöver gå in på det här, de som borde veta om vet om. Men jag känner i alla fall att jag blivit något säkrare, mer medveten om saker och ting och helt enkelt ser det som händer på ett annorlunda sätt. 
 
Skulle kunna skriva hur mycket som helst men eftersom jag inte vet vilka som läser känns det inte så passande så därför avrundar jag inlägget här och ska istället se ett avsnitt av one tree hill. Skriver jag inte här innan nyår så önskar jag er alla ETT GOTT NYTT ÅR! 
 
 
 
 

Lovely London

God Jul! Ja i Sverige var det ju julafton igår men eftersom jag och mamma är i London så firar vi julen idag. Eftersom i princip allt är stängt denna tisdag tog vi tillfället i akt att shoppa igår. Denna dag ska vi istället gå runt på Londons gator och kolla på b.la. fina byggnader och framåt kvällen sätta oss på en mysig restaurang.
 
Jag älskar verkligen denna stad, jag känner mig hemma när jag är här. Så mysig på alla sätt och vis. Självklart tycker jag att Stockholm är en helt otrolig stad men just att befinna sig här i London, det är så mäktigt på något sätt. Det är alltid något som händer här, natten är hela tiden så ung. Förra gången jag var här satt jag och Emmie nere vid London Eye och det var så mysigt och underhållande då det var flera som dansade och det kom flera trevliga personer och pratade med oss. London är definitivt den stad jag skulle vilja bo i om jag senare får nog av Stockholm. 
 
Kunde självklart inte motstå dessa två bedårande bh:ar från VS, dock blev jag besviken att de inte hade mer än tre dofter av alla body splash men förhoppningsvis finns det mer på flygplatsen eller så gör jag och mamma vår sista shoppingrunda i morgon i Westfield där den andra Victoria Secret affären finns♥
 
 
 
 

RSS 2.0