Cause that truth hurts, and those lies heal and you can’t sleep thinking that he lies still

To choose between whether you should stay and try or just move on, may be one of the hardest things to deal with.
 
Det är inte alltid lätt att veta hur man ska agera i svåra situationer, hur man ska ta itu med vissa saker och hur man ska förklara något på bästa sätt. I vissa fall kanske det inte ens är värt att offra sin tid till sådant som helt enkelt inte förtjänar en andra chans eller till sådant som ändå inte kommer bli bättre. Men när vet man att något är värt att kämpa för och när vet man när man bara ska låta bli att försöka sätta tillbaka pusselbitarna på plats?
 
Vissa perioder kan kännas så lätta, allt är bra och man är hur lycklig som helst. Man förundras av hur svårt allt en gång faktiskt var. Men bara något tag senare kan man vara tillbaka då man kände att hela ens värld bara höll på att rasa samman även fast den var långt ifrån i närheten att göra det. 
 
När det är som jobbigast i livet kan den skönaste åtgärden vara att bara krypa ner under täcket och sätta på sin favoritlåt. Men hur länge kan det hjälpa innan man känner hur frustrationen och ångesten sakta växer fram igen? 
 
Livet är för kort för att känna rädsla och ångest. Varför ska man ens behöva göra det? Varför ska man behöva få ångest för att det gick skit på ett prov, för att det slutade alldeles för dåligt med en kille och för att det helt enkelt inte blev som man hade tänkt sig? 
 
Vi är människor med fel och brister och för att kunna förbättra oss måste vi våga testa saker, misslyckas och försöka igen. ''Fall seven times, stand up eight''
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Åh så klokt och sant du skriver! <3

2013-02-16 @ 18:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0